Open classes z Valentino Zajtl in Anjo Baškovč!
Datum: 13. 4. 2024
Class Valentina: 17:00 - 18:30
Class Anja: 18:45 - 20:15
Lokacija: Dvorana PD Imani (nasproti slaščičarne Urška)
PRIJAVI SE
Več info najdeš tukaj.

Oglejte si kako so na Imanijevi zimski produkciji, poleg naših najmlajših, prvič zaplesali tudi plesalci iz Sevnice. Kliknite tukaj.
Zapri

Pika Dukič

Pika Dukič je mlada plesalka in koreografinja, ki se je s plesom prvič srečala v osnovni šoli, kjer je vodila šolsko plesno skupino, sestavljala koreografije in s skupino nastopala na šolskih prireditvah.

Leta 2016 se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer je kmalu ugotovila, da se želi s plesom resneje ukvarjati. Od leta 2017 je tekmovalka v okviru Plesne zveze Slovenije, kjer se je preizkusila v naslednjih kategorijah: street formacija, hip hop formacija, hip hop mala skupina in hip hop duo. S street formacijo se je uvrstila na svetovno prvenstvo na Češkem, v kategoriji hip hop duo se je leta 2021, 2022 ter 2023 uvrstila na evropska prvenstva v hip hopu. Leta 2022 se je v isti kategoriji uspela s soplesalko Hano uvrstiti tudi na svetovno prvenstvo, kjer sta dosegli 17. mesto v konkurenci 113 hip hop parov.
Kot plesalka je sodelovala na različnih festivalih kot so Lukec open, Libero dance fest in Medarodni plesni festival Zadar. Bila je del plesnega tekmovanja »S plesom do zvezd«, kjer se je s skupino Alter ego pojavila na televizijskih ekranih, sodelovala pa je tudi v video spotu Modrijanov in Isaaca Palme.

V Plesnem društvu Imani je svoje znanje pridobivala pod okriljem Nastje Rajkovič, Anje Baškovč in Valentine Zajtl.
Z letom 2021 pa je v našem društvu pričela poučevati hip hop skupine, leta 2022 tudi tekmovalni hip hop par.

Kot plesalka svoje znanje redno nadgrajuje in se uči tako od slovenskih kot tudi svetovno znanih plesalcev, in sicer: EZ Twins, Vinh Nguyen, Bam Martin, The Quick style, Baiba Klints, Duc Anh Tran, Ysabelle Capitule, Camillo Lauricella, Matic Zadravec, Željko Božič ipd.

Leta 2022 je prejela bronasto značko Mete Vidmar, ki jo Javni sklad RS za kulturne dejavnosti podeljuje za več kot 5-letno aktivno udejstvovanje na področju plesne dejavnosti.

Svoje plesno znanje želi v Plesnem društvu Imani predajati naprej mlajšim generacijam plesalcev in plesalk.
 

strokovne in uspešne
Učiteljice
Sara Levičar

Sara Levičar

Balet in plesne pripravnice
Sara je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona je leta 2011 na Fakulteti za šport pridobila naziv profesor športne vzgoje in trener plesa.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples in tradicionalni pilates
Sanja univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop in jazz
Nastja je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
Larisa se je plesom pričela ukvarjati leta 2009, ko je s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Plesne pripravnice
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno
Hana Lopatič

Hana Lopatič

Hip hop
Hana se s plesom ukvarja že od vrtčevskih dni. S šestim letom se je pridružila Plesnemu društvu Imani in pričela plesati hip hop.
Podrobno
Pika Dukič

Pika Dukič

Hip hop
Pika je mlada plesalka in koreografinja, ki se je s plesom prvič srečala v osnovni šoli. Leta 2016 se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer je kmalu ugotovila, da se želi s plesom resneje ukvarjati.
Podrobno
Žana Žniderič

Žana Žniderič

Plesne pripravnice in balet
Žana je na Glasbeni šoli Krško zaključila višjo stopnjo za sodobni ples (2013-2019), nakar se je leta 2019 priključila Plesnemu društvu Imani.
Podrobno
Anja Zupančič

Anja Zupančič

Historični plesi 16., 17. in 18. stoletja
Anja je plesalka, ki je svojo plesno pot začela v OŠ Brežice s plesno-navijaško skupino. Leta 2004 se je priključila Plesni skupini Celestina.
Podrobno