Letna produkcija ZA DEVETIMI GORAMI. Sobota 17. 6. 2023 ob 18:00 uri.
Več izvedite tukaj.

Zasedli prvo mesto na festivalu International Dance Open v Zagrebu!
Več preberite tukaj.


 
Zapri

Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto. Pričela je s hip hopom pod vodstvom Marka Stamenkovića, naslednje leto pa se je vpisala tudi na jazz pod trenerstvom Tjaše Žibert. Leta 2012  so ustanovili prvo člansko formacijo FLIP THAT, ki je dve leti zasegala odlična mesta na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih. Leta 2013 pa je začela tekmovati tudi z jazz malo skupino v kategoriji SHOW DANCE in malo hip hop skupino v kategoriji STREET. Pri obeh kategorijah je v ospredju zgodba in nastop z rekviziti s čimer je pridobila veliko izkušenj z nastopanjem in igranjem na odru.

Leta 2014 je postala članica skupine SoFly, ene najbolj uspešnih skupin v Sloveniji pod vodstvom Žige Sotlarja. Skupaj so tri leta uspešno pobirali naslove državnih, evropskih in svetovnih prvakov v organizaciji IDO (International Dance Organization). Še vedno je uspešno tekmovala v kategoriji mala skupina STREET, kateri je dodala tudi kategorije solo STREET, mala skupina hip hop (SoFly) ter duo SHOW DANCE (koreografinji Karin Putrih in Tjaša Žibert).
Skupaj so vse do leta 2016 nastopali po Sloveniji, se udeleževali festivalov Lukec Open in v Novem Sadu, kjer so se vsako leto uvrstili v gala večer in posegli po najvišjih nagradah v vseh kategorijah.

Nastja pa ni tekmovala samo na IDO tekmah, vendar je sodelovala tudi v video spotih z različnimi izvajalci kot so Jan Plestenjak, Gašper Rifelj… nastopala je v oddaji Slovenski Pozdrav za skupino Kingstoni ter na vsakoletnih prireditvah in dogodkih po Sloveniji.

V tem času je sodelovala v dveh plesnih predstavah: TA NORI ŠOLSKI DAN In ODPADNIKI, ki jih je ustvaril Željko Božić in s tem pridobila še več plesnega in igralskega znanja.

Leta 2015 je začela svojo kariero tudi kot trenerka in koreografinja v Plesnem Studiu Novo mesto. Učila je otroke od  starosti 5 let (plesni vrtec) do 16 leta (mladinci). Koreografirala je mladinsko malo hip hop skupino (X-Nasty), ki je zasegla odlično mesto na državem in evropskem prvenstvu. Leto  kasneje pa se je pridružila tudi Plesnemu društvu Imani, kjer je dve leti poučevala pionirje in mladince. Leta 2018 je s svojo veliko STREET formacijo ( WE COULD FLY) odpotovala na svetovno prvenstvo na Češkem.

Nastja sedaj veliko potuje in nabira plesno znanje in izkušnje drugod po svetu, njeni vsakoletni in stalni destinaciji sta London in Los Angeles, kjer sodeluje in nabira znanje od najbolj priznanih plesnih učiteljev/pedagogov.

strokovne in uspešne
Učiteljice


Sara Levičar

Sara Levičar

Balet
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples, tradicionalni pilates
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop, jazz
Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Laura Jelen

Laura Jelen

Hip hop
Svojo plesno je začela leta 2012, v plesni šoli Plesni val v Celju pod vodstvom Mihe Pozniča, plesno znanje pa je na začetku plesne poti nabirala tudi pri Tatjani Gajanović in Tjaši Leban.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Sodobni ples
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno