Open classes z Valentino Zajtl in Anjo Baškovč!
Datum: 13. 4. 2024
Class Valentina: 17:00 - 18:30
Class Anja: 18:45 - 20:15
Lokacija: Dvorana PD Imani (nasproti slaščičarne Urška)
PRIJAVI SE
Več info najdeš tukaj.

Oglejte si kako so na Imanijevi zimski produkciji, poleg naših najmlajših, prvič zaplesali tudi plesalci iz Sevnice. Kliknite tukaj.
Zapri

Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto. Pričela je s hip hopom pod vodstvom Marka Stamenkovića, naslednje leto pa se je vpisala tudi na jazz pod trenerstvom Tjaše Žibert. Leta 2012  so ustanovili prvo člansko formacijo FLIP THAT, ki je dve leti zasedala odlična mesta na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih. Leta 2013 pa je začela tekmovati tudi z jazz malo skupino v kategoriji SHOW DANCE in malo hip hop skupino v kategoriji STREET. Pri obeh kategorijah je v ospredju zgodba in nastop z rekviziti s čimer je pridobila veliko izkušenj z nastopanjem in igranjem na odru.

Leta 2014 je postala članica skupine SoFly, ene najbolj uspešnih skupin v Sloveniji pod vodstvom Žige Sotlarja. Skupaj so tri leta uspešno pobirali naslove državnih, evropskih in svetovnih prvakov v organizaciji IDO (International Dance Organization). Še vedno je uspešno tekmovala v kategoriji mala skupina STREET, kateri je dodala tudi kategorije solo STREET, mala skupina hip hop (SoFly) ter duo SHOW DANCE (koreografinji Karin Putrih in Tjaša Žibert).
Skupaj so vse do leta 2016 nastopali po Sloveniji, se udeleževali festivalov Lukec Open in v Novem Sadu, kjer so se vsako leto uvrstili v gala večer in posegli po najvišjih nagradah v vseh kategorijah.

Nastja pa ni tekmovala samo na IDO tekmah, vendar je sodelovala tudi v video spotih z različnimi izvajalci kot so Jan Plestenjak, Gašper Rifelj… nastopala je v oddaji Slovenski Pozdrav za skupino Kingstoni ter na vsakoletnih prireditvah in dogodkih po Sloveniji.

V tem času je sodelovala v dveh plesnih predstavah: TA NORI ŠOLSKI DAN In ODPADNIKI, ki jih je ustvaril Željko Božić in s tem pridobila še več plesnega in igralskega znanja.

Leta 2015 je začela svojo kariero tudi kot trenerka in koreografinja v Plesnem Studiu Novo mesto. Učila je otroke od  starosti 5 let (plesni vrtec) do 16 leta (mladinci). Koreografirala je mladinsko malo hip hop skupino (X-Nasty), ki je zasedla odlično mesto na državem in evropskem prvenstvu.
Leto  kasneje pa se je pridružila tudi Plesnemu društvu Imani, kjer poučuje hip hop otroške in mladinske plesne skupine. Leta 2018 je s svojo veliko STREET formacijo ( WE COULD FLY) odpotovala na svetovno prvenstvo na Češkem. Leta 2022 pa je s svojo hip hop otroško malo skupino bila uspešna na državnem prvenstvu Plesne zveze Slovenije.

Leta 2022 je prejela srebrno značko Mete Vidmar, ki jo Javni sklad RS za kulturne dejavnosti podeljuje za več kot 10-letno aktivno udejstvovanje na področju plesne dejavnosti.

Nastja sedaj veliko potuje in nabira plesno znanje in izkušnje drugod po svetu, njeni vsakoletni in stalni destinaciji sta London in Los Angeles, kjer sodeluje in nabira znanje od najbolj priznanih plesnih učiteljev/pedagogov.

strokovne in uspešne
Učiteljice
Sara Levičar

Sara Levičar

Balet in plesne pripravnice
Sara je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona je leta 2011 na Fakulteti za šport pridobila naziv profesor športne vzgoje in trener plesa.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples in tradicionalni pilates
Sanja univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop in jazz
Nastja je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
Larisa se je plesom pričela ukvarjati leta 2009, ko je s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Plesne pripravnice
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno
Hana Lopatič

Hana Lopatič

Hip hop
Hana se s plesom ukvarja že od vrtčevskih dni. S šestim letom se je pridružila Plesnemu društvu Imani in pričela plesati hip hop.
Podrobno
Pika Dukič

Pika Dukič

Hip hop
Pika je mlada plesalka in koreografinja, ki se je s plesom prvič srečala v osnovni šoli. Leta 2016 se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer je kmalu ugotovila, da se želi s plesom resneje ukvarjati.
Podrobno
Žana Žniderič

Žana Žniderič

Plesne pripravnice in balet
Žana je na Glasbeni šoli Krško zaključila višjo stopnjo za sodobni ples (2013-2019), nakar se je leta 2019 priključila Plesnemu društvu Imani.
Podrobno
Anja Zupančič

Anja Zupančič

Historični plesi 16., 17. in 18. stoletja
Anja je plesalka, ki je svojo plesno pot začela v OŠ Brežice s plesno-navijaško skupino. Leta 2004 se je priključila Plesni skupini Celestina.
Podrobno