Letna produkcija ZA DEVETIMI GORAMI. Sobota 17. 6. 2023 ob 18:00 uri.
Več izvedite tukaj.

Zasedli prvo mesto na festivalu International Dance Open v Zagrebu!
Več preberite tukaj.


 
Zapri
Karmen Lavrinšek je stara 22 let in zaključuje Ekonomsko fakulteto v Ljubljani. V času osnovne šole je 8 let obiskovala plesne urice v Glasbeni šoli Krško pod vodstvom Rosane Horvat in drugih nadomestnih učiteljev. Po končani osnovni šoli se je vpisala na Srednjo vzgojiteljsko šolo, gimnazijo in umetniško gimnazijo Ljubljana, smer sodobni ples, leta 2019 pa je iz sodobnega plesa in baleta tudi maturirala.

Vse do mature je pridobivala svoje znanje pod vodstvom različnih plesnih ustvarjalcev iz Slovenije kot tudi tujine (Sinja Ožbolt, Maja Delak, Dušan Teropšič, Vita Osojnik…), se udeleževala različnih festivalov, eden izmed odmevnejših je bil Spider festival. Sodelovala je v vsakoletnih plesnih produkcijah in tekmovanjih OPUS 1 ter skupinskih plesnih revijah. V srednji šoli so sodelovali tudi s Šolo sodobnega plesa Ane Maletić iz Zagreba in Francois Premier High School Le Havre iz Francije.

Ker je želela svoje znanjen še razširiti, je dve leti obiskovala tudi klasični balet v Celju pri Tamari Divjak.
Svoje plesno znanje je delila tudi z ustvarjalci opere v Novem mestu, kjer je predstavam prispevala koreografijo in vodila nastopajoče (Krst pri Savici, Deseti brat). V operi še vedno sodeluje in bo tudi ostala aktivna pri prihajajočih projektih.

Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno. Zato se tudi še naprej udeležuje seminarjev in plesnih delavnic, kjer svoje znanje še nadgrajuje in ga bo z veseljem predajala na mlajše generacije plesalcev.

strokovne in uspešne
Učiteljice


Sara Levičar

Sara Levičar

Balet
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples, tradicionalni pilates
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop, jazz
Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Laura Jelen

Laura Jelen

Hip hop
Svojo plesno je začela leta 2012, v plesni šoli Plesni val v Celju pod vodstvom Mihe Pozniča, plesno znanje pa je na začetku plesne poti nabirala tudi pri Tatjani Gajanović in Tjaši Leban.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Sodobni ples
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno