Open classes z Valentino Zajtl in Anjo Baškovč!
Datum: 13. 4. 2024
Class Valentina: 17:00 - 18:30
Class Anja: 18:45 - 20:15
Lokacija: Dvorana PD Imani (nasproti slaščičarne Urška)
PRIJAVI SE
Več info najdeš tukaj.

Oglejte si kako so na Imanijevi zimski produkciji, poleg naših najmlajših, prvič zaplesali tudi plesalci iz Sevnice. Kliknite tukaj.
Zapri

Hana Lopatič

Hana Lopatič  se s plesom ukvarja že od vrtčevskih dni. Svojo plesno pot je začela v Plesnem klubu Lukec. S šestim letom se je pridružila Plesnemu društvu Imani in pričela plesati hip hop pod vodstvom Jerneje Rožman. Od leta 2016 naprej redno tekmuje in je članica Plesne zveze Slovenije. Po zaključeni osnovni šoli je šolanje nadaljevala na Gimnaziji Brežice, svojo plesno pot pa je nadgradila z udeležbo na tekmovanjih PZS, kjer se je najprej preizkusila s hip hop malo skupino in veliko formacijo pod vodstvom Sama Marinča, kasneje tudi pod vodstvom trenerke Anje Baškovč, ki je prevzela treninge hip hop male skupine. Pod vodstvom Nastje Rajkovič je eno leto plesala tudi v kategoriji street formacije in kasneje začela tekmovati tudi v kategoriji hip hop pari skupaj s Tjašo Oštir. Ves čas se je udeleževala treningov članske plesne skupine Alter ego, ki jih je obiskovala vse do vpisa na fakulteto (Fakulteta za družbene vede v Ljubljani – smer Tržno komuniciranje in odnosi z javnostjo).

Plesno pot je v članski kategoriji nadaljevala v hip hopu v paru s Piko Dukič pod vodstvom Valentine Zajtl. S Piko še vedno redno tekmujeta in se udeležujeta raznih nastopov, pa tudi državnih, evropskih in svetovnih prvenstev.

Kot plesalka se je udeležila kar nekaj festivalov, kot so: Lukec open, Libero dance open, Festival plesa v Samoboru in Zadru, z malo skupino je posnela tudi oglas za trgovino Spar in sodelovala v snemanju spota za Modrijane. Leta 2020 je na plesnem dogodku Avant garde plesala v plesni točki za katero je koreografijo sestavila Anja Baškovč.

V letu 2021 je v našem društvu pričela s poučevanjem hip hop skupin, leta 2022 pa je tudi trenirala tekmovalni hip hop par. Svoje znanje Hana redno nabira in nadgrajuje na različnih plesnih classih, kjer poučujejo tako slovenski, kot tudi tuji koreografi.

Leta 2022 je prejela srebrno značko Mete Vidmar, ki jo Javni sklad RS za kulturne dejavnosti podeljuje za več kot 10-letno aktivno udejstvovanje na področju plesne dejavnosti.

Svoje plesno znanje želi v Plesnem društvu Imani predajati naprej mlajšim generacijam plesalcev in plesalk.

strokovne in uspešne
Učiteljice
Sara Levičar

Sara Levičar

Balet in plesne pripravnice
Sara je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona je leta 2011 na Fakulteti za šport pridobila naziv profesor športne vzgoje in trener plesa.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples in tradicionalni pilates
Sanja univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop in jazz
Nastja je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
Larisa se je plesom pričela ukvarjati leta 2009, ko je s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Plesne pripravnice
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno
Hana Lopatič

Hana Lopatič

Hip hop
Hana se s plesom ukvarja že od vrtčevskih dni. S šestim letom se je pridružila Plesnemu društvu Imani in pričela plesati hip hop.
Podrobno
Pika Dukič

Pika Dukič

Hip hop
Pika je mlada plesalka in koreografinja, ki se je s plesom prvič srečala v osnovni šoli. Leta 2016 se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer je kmalu ugotovila, da se želi s plesom resneje ukvarjati.
Podrobno
Žana Žniderič

Žana Žniderič

Plesne pripravnice in balet
Žana je na Glasbeni šoli Krško zaključila višjo stopnjo za sodobni ples (2013-2019), nakar se je leta 2019 priključila Plesnemu društvu Imani.
Podrobno
Anja Zupančič

Anja Zupančič

Historični plesi 16., 17. in 18. stoletja
Anja je plesalka, ki je svojo plesno pot začela v OŠ Brežice s plesno-navijaško skupino. Leta 2004 se je priključila Plesni skupini Celestina.
Podrobno