Vabimo vas k vpisu v plesno sezono 2022/23!
Vpišete se tukaj!
Izvajamo programe za otroke, mladino in odrasle:
Plesna pripravnica, balet, sodobni ples, jazz, hip hop, tečaji družabnih plesov za odrasle in poročni plesi! 

Novost v letu 2022/23: pilates!

SEPTEMBER mesec odprtih vrat za nove člane!
(Več info sledi)
 
Zapri

Uspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letu

Na zaključku sezone 2021/22  v mesecu juniju, natančneje 26. in 27. 6. 2022 so na državnem prvenstvu PZS v Medvodah tekmovalci hip hop-a osvojili odlična mesta:
  • 6. mesto Neli Bokor, Nika Jerončič, Neli Kovačič, Tinkara Lovše, Nika Špolar, Naomi Šporar in Pika Zbašnik v kategoriji mala skupina člani,
  • 7. mesto Julija Pavlič in Larisa Putrih Šetinc  v kategoriji duo otroci,
  • 10. mesto Pika Dukič in Hana Lopatič v kategoriji duo člani, vsi dosežki pod trenerskim vodstvom Valentine Zajtl,
  • 15. mesto tekmovalke Zala Kvartuh, Neja Malus, Mia Sekulo, Karla Strniša, Vanessa Volk in Lana Vugrek v kategoriji male skupine otroci, pod trenerskim vodstvom Nastje Rajkovič. Žal se Tia Libenšek zaradi poškodbe prvenstva ni mogla udeležiti.
  • 20. mesto Liza Baznik in Evelina Pernišek v kategoriji duo mlajši mladinci po trenerskim vodstvom Tjaše Oštir.
Dolgoletni zelo uspešni tekmovalki Ana Binter in Lenja Šimunovič, ki se lahko pohvalita tudi z odlično uvrstitvijo iz lanskega evropskega prvenstva, pa se zaradi poškodbe državnega prvenstva žal nista mogli udeležiti.

Z odličnim rezultatom se je paroma Juliji Pavlič in Larisi Putrih Šetinc ter Piki Dukić in Hani Lopatič uspelo uvrstiti na evropsko, ki bo prvi teden v juliju v Skopju in na svetovno prvenstvo, ki bo v mesecu oktobru v Gradcu.

Opisanim uspehom pa se pridržujejo še doseženi uspehi čez celo šolsko leto iz sekcije sodobni ples in sicer DVE ZLATI PRIZNANJI, ki sta ju prejeli skupini, Sodobni ples 1-3 in Ka' Bavidas Pelera na festivalu PIKA MIGA in ŽIVA pod koreografskim vodstvom Sanje Spirić, ŠTIRI SREBRNA PRIZNANJA, ki so jih na regijski reviji plesnih skupin Dolenjske, Bele Krajine in Posavja prejele plesne skupine Sodobni ples 1, Balet 1, Vateja Mavada in  Ka' Bavidas Pelera, pod koreografskim vodstvom Sare Levičar in Sanje Spirić ter BRONASTO PRIZNANJE, ki sta ga prejeli v duetu Živa Flajs in Ajda Vehabović na 30. državnem tekmovanju mladih plesnih ustvarjalcev OPUS 1 pod koreografskim vodstvom Sanje Spirić.

Udeležili pa smo se tudi dveh festivalov tekmovalnega značaja. Na festivalu Master Dance Festival Lukec Open so plesalci sodobnega plesa in hip hopa prejeli tri zlata priznanja, in sicer trije pari  pod trenerskim vodstvom Valentine Zajtl: Julija Pavlič in Larisa Putrih Šetinc, Ana Binter in Lenja Šimunovič, Pika Dukič in Hana Lopatič. Elitno srebrno priznanje sta prejeli skupini Ka' Bavidas Pelera in plesna skupina Vateja Mavada. Obe skupini sta priznanja osvojili pod koreografskim vodstvom Sanje Spirić. Na festivalu Libero Dance pa so plesalci hip hopa osvojili pet elitnih srebrnih priznanj, in sicer vsi naši tekmovalni pari ter članska mala skupina pod koreografskim vodstvom Valentine Zajtl in solo plesalka Živa Vrhovšek pod trenerskim vodstvom Tjaše Oštir. Elitno bronasto priznanje je osvojil hip hop duo Evelina Pernišek in Liza Baznik ravno tako pod trenerskim vodstvom Tjaše Oštir.

Uspehov iz letošnjih tekmovanj smo zelo veseli in na tekmovalce, ki so nas zastopali zelo ponosni.

Vir: PD Imani
Uspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letuUspehi tekmovalcev PD Imani v 15. jubilejnem letu