Vabljeni k vpisu v plesno sezono 2023/24!
Plesna pripravnica izven vrtca (za 3, 4 in 5 let stare)
Plesna pripravnica v Vrtcu Mavrica Brežice, v Vrtcu Najdihojca Dobova, v Vrtcu Ringa Raja Artiče - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Balet (od 6 let)
Sodobni ples (od 6 let)
Hip hop (od 6 let)
Jazz (od 7 let)

Pilates za odrasle
Tečaji družabnih plesov
Poročni plesi
 

Novi programi v Sevnici

Plesna pripravnica v Vrtcu Ciciban Sevnica - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Sodobni ples (od 6 let)
Balet (od 6 let)
Moderni plesi (od 11 let)
Lokacija plesnih vaj: Vrtec Ciciban Sevnica

Urnik je objavljen na tej povezavi.

 

VPIŠI SE
S plesnimi vajami smo pričeli s 4. 9. 2023, razen s plesnimi pripravnicami v vrtcih in s pilatesom za odrasle, ki pričnejo z mesecem oktobrom in tečajniki družabnih plesov, ki pričnejo z novembrom.

Vpis v skupine še vedno poteka.
Zapri

Sekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu Živa

V tem šolskem letu 2016/2017 se je plesalcem Plesnega društva Imani iz Brežic uspelo uvrstiti na dva festivala, ki potekata v organizaciji JSKD RS. V mesecu oktobru, natančneje 15. in 16. 10. 2016,  je v Kulturnem domu Velenje potekal 13. mini festival otroških plesnih skupin PIKA MIGA 2016. Od 9. do 11. 11. 2016 pa je v  Španskih borcih v Ljubljani potekal festival plesne ustvarjalnosti mladih ŽIVA 2016. Izmed vseh miniatur prikazanih na Regijski reviji plesnih skupin in na Državnem tekmovanju mladih plesnih ustvarjalcev OPUS 1 je za oba festivala izbor miniatur pripravila državna selektorica Andreja Kopač. Imela je izredno težko delo pri izbiri, saj je vsako leto povečano število kvalitetnih plesnih miniatur iz cele Slovenije, na festival pa se lahko uvrsti zgolj omejeno število le-teh. Plesalcem iz PD Imani se je uspelo uvrstiti na kar oba festivala, kar je izjemen uspeh plesalcev in njihovih mentorjev.

Na 13. mini festival otroških plesnih skupin PIKA MIGA 2016 se je uspelo uvrstiti skupini Sodobni ples 2a, v kateri plešejo:  Lija Čurič, Inja Dea Golob, Mia Jurman, Lana Krošelj, Lana Kurajić, Lea Lipar, Anja Pečar, Kaja Plevanč, Melani Povh, Mateja Slakonja, Vita Smrekar in Laura Vučanjk. Plesalke so se predstavile s točko POZABLJENE LUTKE, v koreografiji in pod mentorstvom Sare Levičar.

Na festival ŽIVA 2016, festival plesne ustvarjalnosti mladih, ki je letos potekal že štiridesetič, pa se je iz našega društva uspelo uvrstiti plesalkama Veroniki Strnad in Emi Zevnik. Pod mentorskim vodstvom Eni Vesović sta ustvarili in zaplesali v duetu z naslovom NEUSTAVLJIVOST.  

Vsem plesalkam in mentoricam iskreno čestitamo za dosežena uspeha!
Sekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu ŽivaSekcija SODOBNI PLES na festivalu Pika Miga in festivalu Živa