Obvestilo
Spoštovani, z 31. 12. 2020 sta pričeli veljati dve pomembni spremembi glede doniranja dohodnine.
Hvaležni vam bomo, če boste vi, vaši sorodniki ali vaši prijatelji med prejemnike donacij uvrstili tudi naše plesno društvo in s tem podprli naše plesalce.
Zapri

S plesom v poletje

V soboto 20. junija, smo se udeležili zadnjega pokalnega turnirja v organizaciji Plesne zveze Slovenije. Kljub temu, da je bila letošnja tekmovalna sezona začasno prekinjena, so organizatorji pod posebnimi pogoji izvedli še zadnje tekmovanje pred poletnimi počitnicami.
 
Zaradi izrednih zdravstvenih razmer in preventivnih priporočil je tekmovanje potekalo samo  za kategoriji plesnih solistov in parov. V Medvodah je bila dvorana rezervirana le za tekmovalce, njihove trenerje, organizatorje in sodnike, medtem ko na tribunah tokrat ni bilo podporne množice. Kljub temu je tekmovanje potekalo v sproščenem in pozitivnem duhu. Plesalci so bili navdušeni nad novo tekmo, ki jim je dala dodaten zagon motivacije pred koncem sezone, trenerji pa zadovoljni, da so jih lahko še zadnjič spodbudno pospremili v počitnice.
 
Iz našega društva so se tekme udeležile vse mladinske solistke ter mladinski in pionirski par. Pod vodstvom Tjaše Oštir sta pionirki Ajda Bibič in Anja Pečar dosegli 19. mesto, med hip hop solo mladinkami je pod vodstvom Valentine Zajtl Michaela Volčanjšek dosegla 20. mesto ter Živa Vrhovšek 19. mesto. V finalu tekmovanja pa so se odlično odrezale Lita Ana Uršič, ki je dosegla 12. mesto pod vodstvom Anje Baškovč ter Ana Binter in Lenja Šimunovič, ki sta si priplesali 4. mesto v koreografiji Valentine Zajtl.
 
Kljub manjšemu številu obiskovalcev in občutno manjšemu številu ur treningov, smo izredno ponosni na naše plesalke, ki so zadnjo tekmo sezone odplesale s polno zagnanosti in energije. Vse to pa se je pokazalo tudi z odličnimi rezultati. Čestitke plesalkam in njihovim trenerkam!
 
PD Imani
Anja Baškovč
S plesom v poletjeS plesom v poletjeS plesom v poletjeS plesom v poletjeS plesom v poletjeS plesom v poletjeS plesom v poletjeS plesom v poletjeS plesom v poletjeS plesom v poletje