Vabimo vas k vpisu v plesno sezono 2022/23!
Vpišete se tukaj!
Vpis poteka do zapolnitve prostih mest v skupinah.

Izvajamo programe za otroke, mladino in odrasle:
Plesna pripravnica, balet, sodobni ples, jazz, hip hop, tečaji družabnih plesov za odrasle in poročni plesi! 

Novost v letu 2022/23: pilates!
Razpisana nova skupina Pilates 2!

September mesec odprtih vrat za nove člane!
Več info tukaj!
Zapri

Plesalci sodobnega plesa na Piko migo in Živo!

V preteklem šolskem letu 2020/2021 so se plesalci sodobnega plesa pod mentorstvom Sanje Spirić predstavili na območnem plesnem srečanju v Domu kulture Brežice. Selektorica Aja Zupanc je za regijsko plesno revijo, ki je letos zaradi epidemioloških razmer potekala preko video posnetka, izbrala skupine Sodobni ples 1-3, Ka'bavidas Pelera mlajši in Ka'bavidas Pelera. Dve od treh skupin pa so bile izbrane na Piko migo in Živo.
 
V soboto, 9. oktobra 2021 se bodo plesalke skupine Sodobni ples 1-3 (2020/2021) predstavile na festivalu Pika miga, ki bo potekal v Velenju. Pika miga je festival otroških plesnih skupin na katerem se predstavijo najboljše otroške plesne miniature pretekle sezone iz celotne Slovenije. Skupina v zasedbi plesalk: Izabela Duhanič Mihajlović, Iza Gajšek, Gabrijela Komar, Tija Klenovšek, Gaja Mahovne, Neža Mladkovič, Flora Sambunjak, Ella Vargec, Tjaša Vasić, Julija Ana Verstovšek in Tesa Zupančič se bo predstavila s koreografijo z naslovom  »Na Rožnati zemlji«.
 
Skupina Ka'bavidas Pelera (2020/2021) v kateri plešejo: Tjaša Kurajić, Andraž Miklavčič, Ula Oštir, Manica Pečarič, Hana Sambunjak in Veronika Strnad pa se bo v mesecu novembru s koreografijo z naslovom »Kaldera« predstavila na tridnevnemu festivalu plesne ustvarjalnosti mladih Živa na katerega se uvrstijo najbolj kakovostne plesne miniature in predstave pretekle sezone.

Povezave do objav:
https://www.lokalno.si/2021/10/13/254082/clanek/Plesalci_sodobnega_plesa_na_Piko_migo_in_Zivo in
https://www.eposavje.com/sport/plesalke-sodobnega-plesa-na-piko-migo-zivo.

Plesalci sodobnega plesa na Piko migo in Živo!Plesalci sodobnega plesa na Piko migo in Živo!Plesalci sodobnega plesa na Piko migo in Živo!