VPIS V ŠOLSKO LETO 2021/2022
Pripravnica, Balet, Hip hop, Jazz, Sodobni ples, Družabni plesi, Poročni ples
RAZPISANE NOVOSTI: Balet od 6. leta starosti naprej, Jazz ples od 7. leta starosti naprej, Hip hop skupina za fante od 7. leta starosti naprej. Vpišite se tukaj.

Vabljeni na Začetni tečaj družabnih plesov za odrasle! S tečajem pričnemo z 8. 11. 2021. Vpišete se tukaj.

Vpis v društvo poteka do zapolnitve prostih mest v skupinah. Info: 070 925 813.
 
Zapri

Plesalci sodobnega plesa na Piko migo in Živo!

V preteklem šolskem letu 2020/2021 so se plesalci sodobnega plesa pod mentorstvom Sanje Spirić predstavili na območnem plesnem srečanju v Domu kulture Brežice. Selektorica Aja Zupanc je za regijsko plesno revijo, ki je letos zaradi epidemioloških razmer potekala preko video posnetka, izbrala skupine Sodobni ples 1-3, Ka'bavidas Pelera mlajši in Ka'bavidas Pelera. Dve od treh skupin pa so bile izbrane na Piko migo in Živo.
 
V soboto, 9. oktobra 2021 se bodo plesalke skupine Sodobni ples 1-3 (2020/2021) predstavile na festivalu Pika miga, ki bo potekal v Velenju. Pika miga je festival otroških plesnih skupin na katerem se predstavijo najboljše otroške plesne miniature pretekle sezone iz celotne Slovenije. Skupina v zasedbi plesalk: Izabela Duhanič Mihajlović, Iza Gajšek, Gabrijela Komar, Tija Klenovšek, Gaja Mahovne, Neža Mladkovič, Flora Sambunjak, Ella Vargec, Tjaša Vasić, Julija Ana Verstovšek in Tesa Zupančič se bo predstavila s koreografijo z naslovom  »Na Rožnati zemlji«.
 
Skupina Ka'bavidas Pelera (2020/2021) v kateri plešejo: Tjaša Kurajić, Andraž Miklavčič, Ula Oštir, Manica Pečarič, Hana Sambunjak in Veronika Strnad pa se bo v mesecu novembru s koreografijo z naslovom »Kaldera« predstavila na tridnevnemu festivalu plesne ustvarjalnosti mladih Živa na katerega se uvrstijo najbolj kakovostne plesne miniature in predstave pretekle sezone.

Povezave do objav:
https://www.lokalno.si/2021/10/13/254082/clanek/Plesalci_sodobnega_plesa_na_Piko_migo_in_Zivo in
https://www.eposavje.com/sport/plesalke-sodobnega-plesa-na-piko-migo-zivo.

Plesalci sodobnega plesa na Piko migo in Živo!Plesalci sodobnega plesa na Piko migo in Živo!Plesalci sodobnega plesa na Piko migo in Živo!