Fotografije iz premiere plesne predstave JAZ-ONI MI.
z dne 17. 11. 2022 najdete tukaj.

Vabimo vas na ZAČETNI in NADALJEVALNI tečaj družabnih plesov s pričetkom v mesecu januarju 2023!
Vpis tukaj.
Zapri

Minuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNE

V petek, 6. 11. 2015, smo zaplesali v premieri gledališke predstave ŠTIRI AFNE, v Domu kulture Brežice. Več o predstavi si lahko preberete na tej povezavi.

V soboto smo tekmovali na hip hop pokalnem turnirju v Dobrovi. Prvič v tem šolskem letu so se na tekmi uspešno preizkusile naše tekmovalke in sicer v kategoriji Hip hop solo mladinke Tjaša Oštir in Tjaža Zupanc, obe tekmovalki sta se še preizkusili v paru v kategoriji Hip hop duo mladinci in dve članici v kategoriji Hip hop duo člani Mojca Svetina in naša učiteljica hip hopa Simona Bortek.

V nedeljo pa smo nastopali na 6. dobrodelnem koncertu Karitasa Artiče in Sromelj, ki je bil v Prosvetnem domu Artiče. Več o nastopu si lahko preberete na tej povezavi.

Vsem nastopajočim in tekmovalkam iskrene čestitke :)
Minuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNEMinuli vikend zaseden z nastopi - ŠTIRI AFNE