Fotografije iz premiere plesne predstave JAZ-ONI MI.
z dne 17. 11. 2022 najdete tukaj.

Vabimo vas na ZAČETNI in NADALJEVALNI tečaj družabnih plesov s pričetkom v mesecu januarju 2023!
Vpis tukaj.
Zapri

Ksenija Herakovič prejela priznanje ZKD Brežice za leto 2016

Zveza kulturnih društev Brežice je v počastitev slovenskega kulturnega praznika v ponedeljek, 6. februarja, v Domu kulture Brežice pripravila slavnostno prireditev s podelitvijo priznanj in odličij.

Izmed petih prejemnikov priznanj ZKD Brežice za leto 2016 je priznanje prejela tudi predsednica našega društva Ksenija Herakovič. 

Na slavnostni prireditvi je bilo predstavljeno njeno delo:

Ksenija Herakovič je s Plesnim društvom Imani povezana že od samega začetka; najprej kot mama dveh plesalk, kmalu pa tudi kot članica upravnega odbora. Leta 2011 je postala predsednica društva in nasledila Rosano Horvat, ki je društvo ustanovila in vodila med letoma 2007 in 2011. Že od začetka je njeno vodenje kakovostno, uspešno in izredno strokovno. Prizadeva si za oblikovanje novih vsebin, projektov in za povezanost celotne ekipe. V vsak dogodek vloži veliko energije in truda, poskrbi za logistično podporo, odgovorno in predano organizira delo, zato je društvo tudi po njeni zaslugi na tako visokem nivoju, ki je viden predvsem na nastopih, regijskih, državnih in evropskih tekmovanjih ter na območnih, regijskih in državnih revijah. Njena pozitivna naravnanost in pripadnost društvu je edinstvena in zgled vsem članom Plesnega društva Imani Brežice. Z aktivnim udejstvovanjem v društvu prispeva k bogati plesni kulturi v občini Brežice, hkrati pa je s svojim izjemnim delom in predanostjo postala nepogrešljiv člen društva. Za njeno požrtvovalno in uspešno delo ji na podlagi predloga Plesnega društva Imani podeljujemo priznanje ZKD Brežice za leto 2016.

Več o prireditvi najdete na tej povezavi.
hghdfh