Vabljeni k vpisu v plesno sezono 2023/24!
Plesna pripravnica izven vrtca (za 3, 4 in 5 let stare)
Plesna pripravnica v Vrtcu Mavrica Brežice, v Vrtcu Najdihojca Dobova, v Vrtcu Ringa Raja Artiče - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Balet (od 6 let)
Sodobni ples (od 6 let)
Hip hop (od 6 let)
Jazz (od 7 let)

Pilates za odrasle
Tečaji družabnih plesov
Poročni plesi
 

Novi programi v Sevnici

Plesna pripravnica v Vrtcu Ciciban Sevnica - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Sodobni ples (od 6 let)
Balet (od 6 let)
Moderni plesi (od 11 let)
Lokacija plesnih vaj: Vrtec Ciciban Sevnica

Urnik je objavljen na tej povezavi.

 

VPIŠI SE
S plesnimi vajami smo pričeli s 4. 9. 2023, razen s plesnimi pripravnicami v vrtcih in s pilatesom za odrasle, ki pričnejo z mesecem oktobrom in tečajniki družabnih plesov, ki pričnejo z novembrom.

Vpis v skupine še vedno poteka.
Zapri

Evropsko prvenstvo v hip hopu-u, poppingu-u in hip hop battlih – 1. do 5.7. 2022, Skopje

Članice PD Imani smo se 30. 6. 2022 odpravile na Evropsko prvenstvo v hip hopu in poppingu ter HH battlih, ki je potekalo od 1. do 5. 7. 2022 v Skopju (Severna Makedonija). Nanj sta se uvrstila 2 hip hop para – Julija Pavlič in Larisa Putrih Šetinc (hh duo otroci) ter Hana Lopatič in Pika Dukič (hh duo člani).

Ob prihodu v Skopje smo se najprej odpravile v hotel nato pa na težko pričakovano večerjo. Kljub rahli utrujenosti smo raziskale mesto nato pa se kar kmalu odpravile spat, saj je bila vožnja do Skopja dolga, naslednji dan pa smo morale biti že pripravljene za tekmo.

V soboto popoldne sta s tekmo začeli Hana in Pika, ki sta ste v zelo močni konkurenci hip hop parov članov uvrstili na odlično 33. mesto. Po tekmi je seveda sledila zaslužena večerja in pa ogled centra Skopja, kjer kepic sladoleda ni primanjkovalo.

Po zasluženem nočnem počitku smo na nedeljsko jutro najprej spakirale prtljago, nato smo se pripravile na drugi del tekme, na katerem sta svoje plesno znanje pokazali Julija in Larisa. Kljub zelo močni konkurenci med hip hop pari otroci in dejstvu, da tekmujeta komaj 1 leto, sta dosegli vrhunski rezultat in se uvrstili kar na 17. mesto. Navdušene in vesele smo se odpravile na avtobus, saj je bil po zaključenem tekmovanju, čas za odhod domov.

Čeprav je bil izlet kratek, smo ustvarile veliko nepozabnih spominov, sklenile nova prijateljstva, izkoristile skupni čas in maksimalno uživale.

Na tem mestu se v imenu ekipe PD Imani zahvaljujemo Plesni zvezi Slovenije, ki je poskrbela za odlično organizacijo in brezskrbno potovanje.
 
Sedaj pa prav zares odhajamo na zaslužene počitnice!
 
Vir: PD Imani
hhhhhhhhhhhhh