Fotografije iz premiere plesne predstave JAZ-ONI MI.
z dne 17. 11. 2022 najdete tukaj.

Vabimo vas na ZAČETNI in NADALJEVALNI tečaj družabnih plesov s pričetkom v mesecu januarju 2023!
Vpis tukaj.
Zapri

Aktivno zaplesali v novo šolsko leto

Dne 5. 9. 2016 je v Mladinskem centru Brežice potekal 6. Mini festivalu družine in Unika Tržnica. Na prireditvi sta učiteljica Simona Bortek in plesalka Sanja Spirić, skupaj z našimi pridnimi hip hop plesalkami, izvedli plesne delavnice, na katerih so prikazale kako potekajo naše plesne vaje. Pridružilo se jim je kar nekaj otrok, ki so se v plesu preizkusili. Skupaj, tudi s škratom Gvidom, so zaplesali v krajših koreografijah.

Proti koncu meseca septembra smo sodelovali na prireditvi Evropski teden mobilnosti 2015 – Dan brez avtomobila. Prireditev je potekala v organizaciji Občine Brežice. Na prireditvi sta za otroke iz OŠ Brežice, v brežiškem mestnem jedru,  Anja Baškovč in Sanja Spirić izpeljali plesne delavnice. V popoldanskem času pa so nastopali plesalci plesnih skupin Alter Ego,  Sodobni ples 2 in Hip hop tekmovalke skupaj s trenerko Jernejo Rožman.

Prvo soboto v mesecu oktobru pa so plesalke PS Celestina že tradicionalno zaplesale na 16. Srednjeveškem dnevu v Ljubljani.

Nekaj utrinkov iz dogodkov:
Aktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko leto