Vabljeni k vpisu v plesno sezono 2023/24!
Plesna pripravnica izven vrtca (za 3, 4 in 5 let stare)
Plesna pripravnica v Vrtcu Mavrica Brežice, v Vrtcu Najdihojca Dobova, v Vrtcu Ringa Raja Artiče - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Balet (od 6 let)
Sodobni ples (od 6 let)
Hip hop (od 6 let)
Jazz (od 7 let)

Pilates za odrasle
Tečaji družabnih plesov
Poročni plesi
 

Novi programi v Sevnici

Plesna pripravnica v Vrtcu Ciciban Sevnica - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Sodobni ples (od 6 let)
Balet (od 6 let)
Moderni plesi (od 11 let)
Lokacija plesnih vaj: Vrtec Ciciban Sevnica

Urnik je objavljen na tej povezavi.

 

VPIŠI SE
S plesnimi vajami smo pričeli s 4. 9. 2023, razen s plesnimi pripravnicami v vrtcih in s pilatesom za odrasle, ki pričnejo z mesecem oktobrom in tečajniki družabnih plesov, ki pričnejo z novembrom.

Vpis v skupine še vedno poteka.
Zapri

Aktivno zaplesali v novo šolsko leto

Dne 5. 9. 2016 je v Mladinskem centru Brežice potekal 6. Mini festivalu družine in Unika Tržnica. Na prireditvi sta učiteljica Simona Bortek in plesalka Sanja Spirić, skupaj z našimi pridnimi hip hop plesalkami, izvedli plesne delavnice, na katerih so prikazale kako potekajo naše plesne vaje. Pridružilo se jim je kar nekaj otrok, ki so se v plesu preizkusili. Skupaj, tudi s škratom Gvidom, so zaplesali v krajših koreografijah.

Proti koncu meseca septembra smo sodelovali na prireditvi Evropski teden mobilnosti 2015 – Dan brez avtomobila. Prireditev je potekala v organizaciji Občine Brežice. Na prireditvi sta za otroke iz OŠ Brežice, v brežiškem mestnem jedru,  Anja Baškovč in Sanja Spirić izpeljali plesne delavnice. V popoldanskem času pa so nastopali plesalci plesnih skupin Alter Ego,  Sodobni ples 2 in Hip hop tekmovalke skupaj s trenerko Jernejo Rožman.

Prvo soboto v mesecu oktobru pa so plesalke PS Celestina že tradicionalno zaplesale na 16. Srednjeveškem dnevu v Ljubljani.

Nekaj utrinkov iz dogodkov:
Aktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko letoAktivno zaplesali v novo šolsko leto