VPIS V ŠOLSKO LETO 2021/2022
Vpis v plesne skupine še poteka do zapolnitve prostih mest v skupinah. Info: 070 925 813.
 
Zapri

Aktiven aprilski vikend v PD Imani

Drugi vikend v mesecu aprilu so plesalci Plesnega društva Imani zaplesali kar na treh prireditvah, na festivalu plesa v Samoboru in na dveh tekmovanjih:  v Ljubljani na 24. državnem tekmovanju mladih plesnih ustvarjalcev OPUS 1 - PLESNA MINIATURA 2016 in v Brežicah na pokalnem turnirju v modernih tekmovalnih plesih.

Tekmovanja OPUS 1 so se pod okriljem društva iz sekcije sodobni ples udeležili: Timotej Hribar, ki si je z avtorskim solo plesom pod mentorskim vodstvom učiteljice Rosane Horvat priplesal zlato priznanje, pod mentorskim vodstvom Eni Vesović sta v duetu plesalki Veronika Strnad in Ema Zevnik prejeli srebrno priznanje in prav tako so pod mentorskim vodstvom Eni Vesović srebrno priznanje prejele plesalke v triu Aneja Ljubić, Sabina Rožac in Ajda Španring. Namen tekmovanja, ki poteka v organizaciji JSKD RS, je v spodbujanju mladih plesalcev k samostojnemu ustvarjanju avtorskih solo plesov ali kompozicij za največ tri plesalce. Poudarek je na samostojnem delu plesalcev in razvijanju lastne plesne miniature.  

Na pokalnem turnirju v modernih tekmovalnih plesih pa so tekmovali naši hip hop tekmovalci. V hudi konkurenci sta pod trenerskim vodstvom Jerneje Rožman zelo uspešno 8. mesto dosegli Tjaša Oštir in Tjaša Zupanc v kategoriji hip hop duo mladinci, 17. mesto je v kategoriji hip hop male skupine mladinci dosegla Mala skupina 2: Ana Bucalo, Deja Gabron, Lita Ana Uršič, Tara Dominika Les, Paula Malus, Tinkara Kozole in Karin Šuler, 25. mesto Tjaša Oštir v kategoriji hip hop solo mladinke, 27. mesto Amadea Konc in Hana Vrhovšek v kategoriji hip hop duo mladinci in 43. mesto Tjaša Zupanc v kategoriji hip hop solo mladinke. Pod taktirko trenerja Sama Marinča so plesalke Male skupine 1: Nana Bedek, Amadea Konc, Hana Lopatič, Vanja Maurano, Ula Oštir, Alja Poldan in Hana Vrhovšek,  dosegle odlično 12. mesto. V letošnjem letu imamo prvič na pokalnih turnirjih kar dve mali skupini in prvič dve plesalki v kategoriji hip hop duo člani: Mojco Svetina in našo učiteljico Simono Bortek, ki sta v nedeljo dosegli odlično 15. mesto. 

V hudi konkurenci so plesalci sodobnega in hip hop plesa na tekmovanjih dosegli res lepe rezultate za kar vodstvo društva vsem iskreno čestita in jim želi še naprej uspešno osvajanje dobrih rezultatov!

Skupina Sodobni ples 1b, v kateri plešejo 8 in 9 let stare plesalke, se je pa na ta močno tekmovalni vikend udeležila festivala plesa SamoPles Fest v Samoboru. Na festivalu so nastopale s točko z naslovom POZABLJENE LUTKE v koreografiji in pod mentorskim vodstvom učiteljice Sare Levičar. Dvanajst plesalk se je na festivalu občinstvu predstavilo z zelo dolgo, koreografsko zahtevno točko in so za svoj odgovoren in odličen nastop prejele velik aplavz. Mladim plesalkam čestitamo in jim želimo še naprej lepo plesno leto! 
Aktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD ImaniAktiven aprilski vikend v PD Imani