Tjaša Žveglič

Tjaša Žveglič od leta 2012 v društvu poučuje otroške in mladinske hip hop plesne skupine ter plesne pripravnice - skupine naših najmlajših plesalcev. 

Leta 2007 se je kot članica našega društva in plesalka podala v ritme hip hopa, kjer se je kot mladinka in članica predstavljala kot zelo uspešna tekmovalka na tekmovanjih PZS.
 
Sedaj s plesnimi skupinami, ki jih poučuje, redno nastopa na dogodkih v organizaciji PD Imani in drugih društev. Je zelo inovativna in ustvarjalna pri postavitvi različnih koreografij in scenskih postavitvah. Vsako leto je vodja projekta zimskih ali letnih produkcij društva, aktivno pa je vključena tudi v organizacijo dela pri vseh ostalih dogodkih.

Leta 2013 je bila trenerka hip hop plesnemu paru, ki je na pokalnih turnirjih in na koncu leta na državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih v hudi konkurenci, osvajal odlična mesta.
Redno nadgrajuje svoje plesno znanje z izobraževanji na raznih seminarjih, kjer poučujejo domači koreografi (Aleš Gorišek, Nika Kljun, Michal Rynia, Nastja Bremec, Monika Veselčič …) in v tujini (W.H.E.S. dance convention - Blake Mcgrrath, Camillo Lauricella, J.K. Sanchez …). Udeležila se je mednarodne konference plesne pedagogike v Velenju, ki poteka v organizaciji JSKD RS, saj želi nadgrajevati svoje znanje tako na plesnem kot pedagoškem področju in nadaljevati svojo plesno pot v društvu. 

Poleg strokovnega dela poskuša na otroke prenašati tudi pozitivno energijo in ustvarjati dobro vzdušje v skupinah.

Tjaša v društvu izvaja tudi program družabni plesi za odrasle: začetni plesni tečaj, nadaljevalni in izpopolnjevalni tečaj ter individualne ure za solo in pare (priprava na poroko ...)

Družabni ples je skupno ime za latinsko-ameriške in standardne plese. Tovrstne plese ponavadi plešemo na porokah, zabavah, prireditvah itd.
Več o družabnih plesih si lahko preberete tukaj.

Leta 2017 je prejela bronasto značko Mete Vidmar, ki jo posameznikom podeljuje Javni sklad za kulturne dejavnosti RS za najmanj 5 let udejstvovanja na plesnem področju.

Leta 2019 je na slavnostni prireditvi ob slovenskem kulturnem prazniku prejela priznanje Zveze kulturnih društev Brežice.

strokovne in uspešne
Učiteljice


Rosana Horvat

Rosana Horvat

Sodobni ples
Rosana Horvat je pedagoginja za sodobni ples, profesionalna plesalka in koreografinja.
Podrobno
Tjaša Žveglič

Tjaša Žveglič

Hip hop, tečaji družabnih plesov
Tjaša Žveglič od leta 2012 v društvu poučuje otroške in mladinske hip hop plesne skupine ter plesne pripravnice- skupine naših najmlajših plesalcev.
Podrobno
Anja Baškovč

Anja Baškovč

Hip hop
Anja Baškovč je plesalka in koreografinja, ki se je s plesom resneje začela ukvarjati leta 2007.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Jerneja Rožman

Jerneja Rožman

Hip hop
Jerneja Rožman je po poklicu diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, zato svoje znanje in izkušnje z otroki uspešno prenaša na mlajše plesalce v Plesnem društvu Imani.
Podrobno
Sara Levičar

Sara Levičar

Pripravnice, balet, sodobni ples
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Družabni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop, jazz
Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno