Vpis v plesno sezono 2023/2024 je še možen v nekatere skupine po predhodnem dogovoru. Info: 070 925 813
Meseca novembra pričnemo s tečaji družabnih plesov za odrasle pare
Zaplešite z nami!

 

Klikni za VPIS 
Zapri

Tjaša Oštir

Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja.

Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer  je že od samega začetka plesala hip hop. Svojo plesno pot, je vsako leto nadgrajevala z znanjem različnih trenerjev in plesnih tehnik (jazz, sodobni ples, balet), dokler je ples postal nepogrešljiv del njenega vsakdanjega življenja.
Leta 2013 je postala članica Plesne zveze Slovenije, kjer se je uspešno preizkušala na tekmovanjih v kategorijah hip hop solo, duo, mala skupina in velika formacija. S šolskim letom 2018/2019 je v Plesnem društvu Imani pričela s poučevanjem hip hop skupin.
Zadnjih nekaj let uspešno trenira tudi hip hop tekmovalce, ki na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih dosegajo lepe rezultate.

V društvu je svoje znanje pridobivala pod okriljem mnogih trenerjev: Katja Terglav, Jerneja Rožman, Simona Bortek, Tjaša Žveglič, Samo Marinč, Valentina Zajtl in Anja Baškovč.
V šolskem letu 2020/2021 pa se je pridružila Plesnemu centru TBA v Celju, kjer je plesala in se plesno razvijala pod okriljem Tjaše Leban.

Poleg letnih produkcij in tekem je plesala tudi v plesni predstavi Plesna trilogija DOTIK – IDENTITETA – PULZ, nastopala na festivalih plesa v Zadru in Samoboru ter se kot finalistka in sokoreografinja, na natečaju ‘S plesom do zvezd’,  pojavila na televizijskih ekranih s skupino Alter Ego. Bila je tudi del snemanje videospota za Modrijane. Leta 2020 je pod koreografskim vodstvom Anje Baškovč plesala v plesni predstavi Avant Garde v Ljubljani.

Redno obiskuje različna plesna izobraževanja in kampe kjer nadgrajuje svoje znanje pod okriljem uspešnih slovenskih in svetovno znanih koreografov: EZ Twins, Nika Kljun, Adam Sevani, Aye Hasegawa, Ola Papior, Bam Martin, Anthony Lee, Miha Furlan, Katjuša Premk, Nastja Rajkovič, Monika Veselčić, Mr Rebels, Nastja Bremec in Michal Ryania, Shay Tukolan, Malik Zaryaty, Duc Anh Tran in drugi.

Leta 2017 je prejela bronasto značko Mete Vidmar, ki jo Javni sklad RS za kulturne dejavnosti podeljuje za več kot 5-letno aktivno udejstvovanje na področju plesne dejavnosti.
Leta 2022 je prejela srebrno značko Mete Vidmar, ki jo Javni sklad RS za kulturne dejavnosti podeljuje za več kot 10-letno aktivno udejstvovanje na področju plesne dejavnosti.
Leta 2023 je tudi prejela priznanje ZKD Brežice, ki je zahvala za najmanj 5-letno redno in odgovorno delo v ljubiteljski kulturi.

Delo z otroci jo veseli že od nekdaj, ko pa je le to združila tudi s poučevanjem plesa pravi, da si lepših popoldnevov ne bi mogla predstavljati.

strokovne in uspešne
Učiteljice
Sara Levičar

Sara Levičar

Balet in plesne pripravnice
Sara je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona je leta 2011 na Fakulteti za šport pridobila naziv profesor športne vzgoje in trener plesa.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples in tradicionalni pilates
Sanja univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop in jazz
Nastja je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
Larisa se je plesom pričela ukvarjati leta 2009, ko je s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Plesne pripravnice
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno
Hana Lopatič

Hana Lopatič

Hip hop
Hana se s plesom ukvarja že od vrtčevskih dni. S šestim letom se je pridružila Plesnemu društvu Imani in pričela plesati hip hop.
Podrobno
Pika Dukič

Pika Dukič

Hip hop
Pika je mlada plesalka in koreografinja, ki se je s plesom prvič srečala v osnovni šoli. Leta 2016 se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer je kmalu ugotovila, da se želi s plesom resneje ukvarjati.
Podrobno
Žana Žniderič

Žana Žniderič

Plesne pripravnice in balet
Žana je na Glasbeni šoli Krško zaključila višjo stopnjo za sodobni ples (2013-2019), nakar se je leta 2019 priključila Plesnemu društvu Imani.
Podrobno
Anja Zupančič

Anja Zupančič

Historični plesi 16., 17. in 18. stoletja
Anja je plesalka, ki je svojo plesno pot začela v OŠ Brežice s plesno-navijaško skupino. Leta 2004 se je priključila Plesni skupini Celestina.
Podrobno