Tjaša Oštir

Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja.

Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer  je že od samega začetka plesala hip hop. Svojo plesno pot, je vsako leto nadgrajevala z znanjem različnih trenerjev in plesnih tehnik (jazz, sodobni ples, balet), dokler je ples postal nepogrešljiv del njenega vsakdanjega življenja. Leta 2013 je postala članica v Plesne zveze Slovenije, kjer se še danes preizkuša na tekmovanjih v kategorijah hip hop solo, duo, mala skupina in velika formacija. S šolskim letom 2018/2019 je v Plesnem društvu Imani pričela s poučevanjem hip hop pionirjev.

V društvu je svoje znanje pridobivala pod okriljem mnogih trenerjev: Katja Terglav, Jerneja Rožman, Simona Bortek, Tjaša Žveglič, Samo Marinč, Valentina Zajtl in Anja Baškovč.

Poleg letnih produkcij in tekem se je pojavila na odru plesne predstave Plesna trilogija DOTIK – IDENTITETA – PULZ, nastopila na velikih festivalih v Zadru in Samoboru, ter se kot finalistka in sokoreografinja na natečaju ‘S plesom do zvezd’,  pojavila na televizijskih ekranih s skupino Alter Ego.

Redno obiskuje različna plesna izobraževanja, kjer nadgrajuje svoje znanje pod okriljem uspešnih slovenskih in svetovno znanih koreografih: EZ Twins, Nika Kljun, Adam Sevani, Aye Hasegawa, Ola Papior, Bam Martin, Anthony Lee, Miha Furlan, Katjuša Premk, Nastja Rajkovič, Monika Veselčić, Mr Rebels, Nastja Bremec in Michal Ryania.

strokovne in uspešne
Učiteljice


Rosana Horvat

Rosana Horvat

Sodobni ples
Rosana Horvat je pedagoginja za sodobni ples, profesionalna plesalka in koreografinja.
Podrobno
Tjaša Žveglič

Tjaša Žveglič

Hip hop, tečaji družabnih plesov
Tjaša Žveglič od leta 2012 v društvu poučuje otroške in mladinske hip hop plesne skupine ter plesne pripravnice- skupine naših najmlajših plesalcev.
Podrobno
Anja Baškovč

Anja Baškovč

Hip hop
Anja Baškovč je plesalka in koreografinja, ki se je s plesom resneje začela ukvarjati leta 2007.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Jerneja Rožman

Jerneja Rožman

Hip hop
Jerneja Rožman je po poklicu diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, zato svoje znanje in izkušnje z otroki uspešno prenaša na mlajše plesalce v Plesnem društvu Imani.
Podrobno
Sara Levičar

Sara Levičar

Pripravnice, balet, sodobni ples
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Družabni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop, jazz
Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno