Vljudno vabljeni na zimsko produkcijo naših najmlajših, ki bo 25. 1. 2023 ob 18:00.
Več info tukaj.

Oglejte si trenutke naše zimske produkcije MO(VE)MENT
Kliknite tukaj.

Vabimo vas na ZAČETNI in NADALJEVALNI tečaj družabnih plesov s pričetkom v mesecu januarju 2023!
Vpis tukaj.
Zapri

Tjaša Oštir

Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja.

Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer  je že od samega začetka plesala hip hop. Svojo plesno pot, je vsako leto nadgrajevala z znanjem različnih trenerjev in plesnih tehnik (jazz, sodobni ples, balet), dokler je ples postal nepogrešljiv del njenega vsakdanjega življenja. Leta 2013 je postala članica v Plesne zveze Slovenije, kjer se še danes preizkuša na tekmovanjih v kategorijah hip hop solo, duo, mala skupina in velika formacija. S šolskim letom 2018/2019 je v Plesnem društvu Imani pričela s poučevanjem hip hop pionirjev.

V društvu je svoje znanje pridobivala pod okriljem mnogih trenerjev: Katja Terglav, Jerneja Rožman, Simona Bortek, Tjaša Žveglič, Samo Marinč, Valentina Zajtl in Anja Baškovč.

Poleg letnih produkcij in tekem se je pojavila na odru plesne predstave Plesna trilogija DOTIK – IDENTITETA – PULZ, nastopila na velikih festivalih v Zadru in Samoboru, ter se kot finalistka in sokoreografinja na natečaju ‘S plesom do zvezd’,  pojavila na televizijskih ekranih s skupino Alter Ego.

Redno obiskuje različna plesna izobraževanja, kjer nadgrajuje svoje znanje pod okriljem uspešnih slovenskih in svetovno znanih koreografih: EZ Twins, Nika Kljun, Adam Sevani, Aye Hasegawa, Ola Papior, Bam Martin, Anthony Lee, Miha Furlan, Katjuša Premk, Nastja Rajkovič, Monika Veselčić, Mr Rebels, Nastja Bremec in Michal Ryania.

strokovne in uspešne
Učiteljice


Sara Levičar

Sara Levičar

Balet
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples, tradicionalni pilates
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Gloria Gračnar

Gloria Gračnar

Jazz
Že 17 let trenira ples v plesni šoli Plesni val Celje (sedaj plesna šola Force); vse od moderna/jazza, show-dance, standardnih in latinsko ameriških plesov ter hip hopa.
Podrobno
Laura Jelen

Laura Jelen

Hip hop
Svojo plesno je začela leta 2012, v plesni šoli Plesni val v Celju pod vodstvom Mihe Pozniča, plesno znanje pa je na začetku plesne poti nabirala tudi pri Tatjani Gajanović in Tjaši Leban.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Sodobni ples
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno