Simona Bortek

Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om. Poleg hip hop-a je nekaj časa obiskovala tudi show dance in step. Najprej je tekmovala v hip hop disciplinah, in sicer solo (1999, 2000, 2001), dvojice (1999, 2000, 2001), male skupine (1999) in formacije (2000, 2001) ter show dance formacijah (2001). Sledilo je obdobje plesnega predaha, nato pa je spet stopila na odre leta 2008, in sicer s hip hop formacijo Bolera, leto kasneje (2009) pa s hip hop in street dance show formacijo (ki je postala svetovni prvak). Nato se je posvetila predvsem trenerskim vodam.

Plesno izobraževanje: Dani Mišon – Kazina (mešani plesi, 1995-1996), Patricija Brili – Kazina (hip hop, 1996-1997), Željko Božić – Kazina (hip hop, 1997-2001), Mitja Popovski – Kazina (show dance, 2000-2001), Mojca Uršič – Kazina (step, 2000-2001), Nika Kljun – Bolero (hip hop, 2007-2010), Viki Čerček (hip hop, 2007-2009), Anže Škrube (hip hop, 2008), Žiga Mlakar – Bolero (hip hop, 2009), Aleš Trdin – Bolero (hip hop, 2009), Tadej Premk – Bolero (jazz, 2010), Matevž Česen (2009), seminar v Ljubljani – Željko Božić, Tina Jarc Šifrar ... (2009), seminar v Zagrebu – Lyle Beniga, Super Dave (december, 2008), Project Element v Londonu – Nick Demoura, Jillian Meyers, Sisco, Kimberly Taylor, Patrick Chen (marec 2009), okoli 30 classov v studiih Millenium in Debbie Reynolds v Los Angelesu – David Moore, Ian Eastwood, Super Dave, Nika Kljun, Anže Škrube, Misha Gabriel, Marty Kudelka, Laura Edwards, Karon, JR, Candance Brown, Tanaka, Ray Basa, Dante, Sir Charles, Lee Daniel, Tony Czar, Miss Prissy ..., Miha Krušič – Pro dance (hip hop, 2010), Intenzivni plesni seminar preko Plesnega društva Imani v Brežicah – Amy Kennedy, Marjan Priveršek (2012), Katjuša Premk (junij, 2015).

Svoje pedagoško znanje si je pridobila s šolanjem na Fakulteti za šport, kjer si je pridobila naziv profesor športne vzgoje in trener plesa. Izkušnje s poučevanjem pa je nato nabirala s poučevanjem v Plesnem društvu Latino v Medvodah in Plesnem društvu Imani. Poučevala je pionirje, mladince in člane, med njimi tudi tekmovalce, ki so sodelovali na državnem prvenstvu.

V našem društvu izvaja program družabni plesi (začetni plesni tečaj, nadaljevalni in izpopolnjevalni plesni tečaj), tudi individualne ure za solo in pare (priprava na poroko ...)

Družabni ples je skupno ime za latinsko-ameriške in standardne plese. Tovrstne plese ponavadi plešemo na porokah, zabavah, prireditvah itd.
Več o družabnih plesih si lahko preberete v zavihku PLESNE TEHNIKE.

strokovne in uspešne
Učiteljice


Rosana Horvat

Rosana Horvat

Sodobni ples
Rosana Horvat je pedagoginja za sodobni ples, profesionalna plesalka in koreografinja.
Podrobno
Tjaša Žveglič

Tjaša Žveglič

Hip hop, tečaji družabnih plesov
Tjaša Žveglič od leta 2012 v društvu poučuje otroške in mladinske hip hop plesne skupine ter plesne pripravnice- skupine naših najmlajših plesalcev.
Podrobno
Anja Baškovč

Anja Baškovč

Hip hop
Anja Baškovč je plesalka in koreografinja, ki se je s plesom resneje začela ukvarjati leta 2007.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Jerneja Rožman

Jerneja Rožman

Hip hop
Jerneja Rožman je po poklicu diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, zato svoje znanje in izkušnje z otroki uspešno prenaša na mlajše plesalce v Plesnem društvu Imani.
Podrobno
Sara Levičar

Sara Levičar

Pripravnice, balet, sodobni ples
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Družabni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop, jazz
Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno