Letna produkcija ZA DEVETIMI GORAMI. Sobota 17. 6. 2023 ob 18:00 uri.
Več izvedite tukaj.

Zasedli prvo mesto na festivalu International Dance Open v Zagrebu!
Več preberite tukaj.


 
Zapri

Simona Bortek

Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om. Poleg hip hop-a je nekaj časa obiskovala tudi show dance in step. Najprej je tekmovala v hip hop disciplinah, in sicer solo (1999, 2000, 2001), dvojice (1999, 2000, 2001), male skupine (1999) in formacije (2000, 2001) ter show dance formacijah (2001). Sledilo je obdobje plesnega predaha, nato pa je spet stopila na odre leta 2008, in sicer s hip hop formacijo Bolera, leto kasneje (2009) pa s hip hop in street dance show formacijo (ki je postala svetovni prvak). Nato se je posvetila predvsem trenerskim vodam.

Plesno izobraževanje: Dani Mišon – Kazina (mešani plesi, 1995-1996), Patricija Brili – Kazina (hip hop, 1996-1997), Željko Božić – Kazina (hip hop, 1997-2001), Mitja Popovski – Kazina (show dance, 2000-2001), Mojca Uršič – Kazina (step, 2000-2001), Nika Kljun – Bolero (hip hop, 2007-2010), Viki Čerček (hip hop, 2007-2009), Anže Škrube (hip hop, 2008), Žiga Mlakar – Bolero (hip hop, 2009), Aleš Trdin – Bolero (hip hop, 2009), Tadej Premk – Bolero (jazz, 2010), Matevž Česen (2009), seminar v Ljubljani – Željko Božić, Tina Jarc Šifrar ... (2009), seminar v Zagrebu – Lyle Beniga, Super Dave (december, 2008), Project Element v Londonu – Nick Demoura, Jillian Meyers, Sisco, Kimberly Taylor, Patrick Chen (marec 2009), okoli 30 classov v studiih Millenium in Debbie Reynolds v Los Angelesu – David Moore, Ian Eastwood, Super Dave, Nika Kljun, Anže Škrube, Misha Gabriel, Marty Kudelka, Laura Edwards, Karon, JR, Candance Brown, Tanaka, Ray Basa, Dante, Sir Charles, Lee Daniel, Tony Czar, Miss Prissy ..., Miha Krušič – Pro dance (hip hop, 2010), Intenzivni plesni seminar preko Plesnega društva Imani v Brežicah – Amy Kennedy, Marjan Priveršek (2012), Katjuša Premk (junij, 2015).

Svoje pedagoško znanje si je pridobila s šolanjem na Fakulteti za šport, kjer si je pridobila naziv profesor športne vzgoje in trener plesa. Izkušnje s poučevanjem pa je nato nabirala s poučevanjem v Plesnem društvu Latino v Medvodah in Plesnem društvu Imani. Poučevala je pionirje, mladince in člane, med njimi tudi tekmovalce, ki so sodelovali na državnem prvenstvu.

Simona izvaja tudi tečaje družabnih plesov (začetni, nadaljevalni in izpopolnjevalni tečaj), individualne ure družabnih plesov za solo in pare ter priprave mladoporočencev na otvoritveni poročni pes.

Družabni ples je skupno ime za latinsko-ameriške in standardne plese. Tovrstne plese ponavadi plešemo na porokah, zabavah, prireditvah itd.
Več o družabnih plesih si lahko preberete v zavihku PLESNE TEHNIKE.

strokovne in uspešne
Učiteljice


Sara Levičar

Sara Levičar

Balet
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples, tradicionalni pilates
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop, jazz
Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Laura Jelen

Laura Jelen

Hip hop
Svojo plesno je začela leta 2012, v plesni šoli Plesni val v Celju pod vodstvom Mihe Pozniča, plesno znanje pa je na začetku plesne poti nabirala tudi pri Tatjani Gajanović in Tjaši Leban.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Sodobni ples
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno