Vpis v plesno sezono 2023/2024 je še možen v nekatere skupine po predhodnem dogovoru. Info: 070 925 813
Meseca novembra pričnemo s tečaji družabnih plesov za odrasle pare
Zaplešite z nami!

 

Klikni za VPIS 
Zapri

Sara Levičar

Sara Levičar je plesalka in koreografinja.

Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani. Eno leto  se je izobraževala v Plesnem centru Ljubljana, ki ga je vodil Fred Lasser, kjer je obiskovala horton graham, floor barre in jazz plesno tehniko. Izpopolnjevala se je na različnih plesnih seminarjih pri znanih učiteljih: F. Lasser, M. Ussar, K. P.Champagne, F. Comello, T. Pezdir, L. Edith, B. Bergmans, L. Levasseur, J. Menger, R. Horvat., M. Selan, M. Vidmar, S. Schwenner, S. Cumming, R. Hribar in G. Luštek.
 
Kot solistka je sodelovala na plesnih tekmovanjih v modernem in show plesu (državno prvenstvo 2008 – 4. mesto ). Leta 2008 je plesala v predstavi Plesanje za sanje v koreografiji Sabine Schwenner.
 
Leta 2009 je bila na plesnem izobraževanju v Dance New Amsterdamu v New Yorku. Udeležila se je tudi izobraževanja STIK za plesne pedagoge v organizaciji JSKD-ja, v trajanju dveh let (2010/2011) .

Poleg plesa ima rada tudi otroke, katerim zdaj že nekaj let uspešno predaja svoje znanje. Ples je pričela poučevati leta 2002, od leta 2008 pa je učiteljica, mentorica in koreografinja v našem društvu. Vsa leta poučuje tudi plesne pripravnice.

S svojimi koreografijami vsako leto sodeluje na tekmovanju v modernem plesu, kjer dosega dobre rezultate in se uspešno udeležuje območnih, regijskih in državnih plesnih srečanj. V času svojega poučevanje je s plesalci ustvarila šest plesnih predstav: Mali princ, Šola-šala, Zverjasec, Zmešnjava v Božičkovi vasi,  Začarana pravljica in Čarobni baletni copatki, ki so bile večkrat uspešno ponovljene.

Leta 2016 je prejela priznanje ZKD Brežice, ki je zahvala za najmanj 5-letno redno in odgovorno delo v ljubiteljski kulturi.
Leta 2022 pa je prejela častno značko Mete Vidmar, ki jo Javni sklad RS za kulturne dejavnosti podeljuje za več kot 30-letno aktivno udejstvovanje na področju plesne dejavnosti.

Ples je njen način izražanja, čustvovanja, njena strast in vsakdan.
Kot pravi sama je zanjo poučevanje plesa preplet dveh njenih velikih ljubezni: ljubezni do plesa in otrok.
 

strokovne in uspešne
Učiteljice
Sara Levičar

Sara Levičar

Balet in plesne pripravnice
Sara je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona je leta 2011 na Fakulteti za šport pridobila naziv profesor športne vzgoje in trener plesa.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples in tradicionalni pilates
Sanja univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop in jazz
Nastja je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
Larisa se je plesom pričela ukvarjati leta 2009, ko je s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Plesne pripravnice
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno
Hana Lopatič

Hana Lopatič

Hip hop
Hana se s plesom ukvarja že od vrtčevskih dni. S šestim letom se je pridružila Plesnemu društvu Imani in pričela plesati hip hop.
Podrobno
Pika Dukič

Pika Dukič

Hip hop
Pika je mlada plesalka in koreografinja, ki se je s plesom prvič srečala v osnovni šoli. Leta 2016 se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer je kmalu ugotovila, da se želi s plesom resneje ukvarjati.
Podrobno
Žana Žniderič

Žana Žniderič

Plesne pripravnice in balet
Žana je na Glasbeni šoli Krško zaključila višjo stopnjo za sodobni ples (2013-2019), nakar se je leta 2019 priključila Plesnemu društvu Imani.
Podrobno
Anja Zupančič

Anja Zupančič

Historični plesi 16., 17. in 18. stoletja
Anja je plesalka, ki je svojo plesno pot začela v OŠ Brežice s plesno-navijaško skupino. Leta 2004 se je priključila Plesni skupini Celestina.
Podrobno