Sara Levičar

Sara Levičar je plesalka in koreografinja.

Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani. Eno leto  se je izobraževala v Plesnem centru Ljubljana, ki ga je vodil Fred Lasser, kjer je obiskovala horton graham, floor barre in jazz plesno tehniko. Izpopolnjevala se je na različnih plesnih seminarjih pri znanih učiteljih: F. Lasser, M. Ussar, K. P.Champagne, F. Comello, T. Pezdir, L. Edith, B. Bergmans, L. Levasseur, J. Menger, R. Horvat., M. Selan, M. Vidmar, S. Schwenner, S. Cumming, R. Hribar in G. Luštek.
 
Kot solistka je sodelovala na plesnih tekmovanjih v modernem in show plesu (državno prvenstvo 2008 – 4. mesto ). Leta 2008 je plesala v predstavi Plesanje za sanje v koreografiji Sabine Schwenner.
 
Leta 2009 je bila na plesnem izobraževanju v Dance New Amsterdamu v New Yorku. Udeležila se je tudi izobraževanja STIK za plesne pedagoge v organizaciji JSKD-ja, v trajanju dveh let (2010/2011) .

Poleg plesa ima rada tudi otroke, katerim zdaj že nekaj let uspešno predaja svoje znanje. Ples je pričela poučevati leta 2002, od leta 2008 pa je učiteljica, mentorica in koreografinja v našem društvu. Vsa leta poučuje tudi plesne pripravnice.

S svojimi koreografijami vsako leto sodeluje na tekmovanju v modernem plesu, kjer dosega dobre rezultate in se uspešno udeležuje območnih, regijskih in državnih plesnih srečanj. V času svojega poučevanje je s plesalci ustvarila pet plesnih predstav: Mali princ, Šola-šala, Zverjasec, Zmešnjava v Božičkovi vasi in Začarana pravljica, ki so bile večkrat uspešno ponovljene.

Ples je njen način izražanja, čustvovanja, njena strast in vsakdan.
Kot pravi sama je zanjo poučevanje plesa preplet dveh njenih velikih ljubezni: ljubezni do plesa in otrok.

strokovne in uspešne
Učiteljice


Rosana Horvat

Rosana Horvat

Sodobni ples
Rosana Horvat je pedagoginja za sodobni ples, profesionalna plesalka in koreografinja.
Podrobno
Tjaša Žveglič

Tjaša Žveglič

Hip hop, tečaji družabnih plesov
Tjaša Žveglič od leta 2012 v društvu poučuje otroške in mladinske hip hop plesne skupine ter plesne pripravnice- skupine naših najmlajših plesalcev.
Podrobno
Anja Baškovč

Anja Baškovč

Hip hop
Anja Baškovč je plesalka in koreografinja, ki se je s plesom resneje začela ukvarjati leta 2007.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Jerneja Rožman

Jerneja Rožman

Hip hop
Jerneja Rožman je po poklicu diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, zato svoje znanje in izkušnje z otroki uspešno prenaša na mlajše plesalce v Plesnem društvu Imani.
Podrobno
Sara Levičar

Sara Levičar

Pripravnice, balet, sodobni ples
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Družabni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop, jazz
Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno