Uspešen zaključek šolskega leta!
Uspešno smo izvedli premiero in nato še 7 ponovitev baletne plesne predstave "Sneguljčica in 7 palčkov". Več si lahko preberete tukaj.

Na zaključni produkciji plesnih pripravnic »Koraki v počitnice« se je občinstvu predstavilo nekaj čez 50 predšolskih plesalcev. Utrinke si oglejte tukaj.

Na produkciji z naslovom »Sam pleš« so se plealci poslovili od plesne sezone 2023/24. Na dogodku je zaplesalo 15 plesnih skupin različnih plesnih zvrsti: sodobnega plesa, hip hopa, baleta in jazz baleta. Več si lahko ogledate tukaj.

Podrobneje o dogodkih pa si lahko preberete tukaj.
Zapri

Zasedli prvo mesto na festivalu International Dance Open v Zagrebu!

V nedeljo 7. 5 2023 so se plesalke pod koreografskim vodstvom Laure Jelen udeležile International Dance Open v Zagrebu, ki je eno največjih plesnih tekmovanj v Evropi za plesalce vseh stopenj in vseh starosti v vseh plesnih stilih.

Mladinska formacija Voices, sestavljena iz 11 plesalk, si je v njihovi kategoriji priplesala zmago!
Članice pa so v kategoriji malih skupin dosegle prav tako odlično 5. mesto.

Puncam in trenerki iskreno čestitamo!

Zasedli prvo mesto na festivalu International dance open v Zagrebu!Zasedli prvo mesto na festivalu International dance open v Zagrebu!Zasedli prvo mesto na festivalu International dance open v Zagrebu!Zasedli prvo mesto na festivalu International dance open v Zagrebu!