USPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-u

Minuli vikend se je ekipa 6. tekmovalk in trenerke PD Imani vrnila iz Evropskega prvenstva, ki je od 9. – 12. 9. 2021 potekalo na Poljskem.  V disciplini hip hop pari so se tekmovalke pod trenerskim vodstvom Valentine Zajtl v različnih starostnih kategorijah odlično odrezale. V hudi in številčni konkurenci so osvojile naslednja mesta:
  • 8. mesto Ana Binter in Lenja Šimunovič v kategoriji mlajši mladinci,  
  • 15. mesto Neli Bokor in Lana Hribar v kategoriji starejši mladinci  in
  • 15. mesto Pika Dukič in Hana Lopatič v kategoriji člani.
V 14. letih delovanja društva smo na evropskih prvenstvih osvajali lepa mesta, najboljša pa ravno v letu, ko smo zaradi epidemije imeli veliko slabše pogoje za delo, saj kar nekaj mesecev nismo mogli trenirati v plesnih dvoranah. Uspehov iz letošnjega evropskega prvenstva smo zato še toliko bolj veseli in na ekipo, ki nas je zastopala, zelo ponosni.
PD Imani
USPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-u