Vabljeni k vpisu v plesno sezono 2023/24!
Plesna pripravnica izven vrtca (za 3, 4 in 5 let stare)
Plesna pripravnica v Vrtcu Mavrica Brežice, v Vrtcu Najdihojca Dobova, v Vrtcu Ringa Raja Artiče - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Balet (od 6 let)
Sodobni ples (od 6 let)
Hip hop (od 6 let)
Jazz (od 7 let)

Pilates za odrasle
Tečaji družabnih plesov
Poročni plesi
 

Novi programi v Sevnici

Plesna pripravnica v Vrtcu Ciciban Sevnica - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Sodobni ples (od 6 let)
Balet (od 6 let)
Moderni plesi (od 11 let)
Lokacija plesnih vaj: Vrtec Ciciban Sevnica

Urnik je objavljen na tej povezavi.

 

VPIŠI SE
S plesnimi vajami smo pričeli s 4. 9. 2023, razen s plesnimi pripravnicami v vrtcih in s pilatesom za odrasle, ki pričnejo z mesecem oktobrom in tečajniki družabnih plesov, ki pričnejo z novembrom.

Vpis v skupine še vedno poteka.
Zapri

Uspehi PD Imani na Evropskem prvenstvu v hip hop-u

Minuli vikend se je ekipa 6. tekmovalk in trenerke PD Imani vrnila iz Evropskega prvenstva, ki je od 9. – 12. 9. 2021 potekalo na Poljskem.  V disciplini hip hop pari so se tekmovalke pod trenerskim vodstvom Valentine Zajtl v različnih starostnih kategorijah odlično odrezale. V hudi in številčni konkurenci so osvojile naslednja mesta:
  • 8. mesto Ana Binter in Lenja Šimunovič v kategoriji mlajši mladinci,  
  • 15. mesto Neli Bokor in Lana Hribar v kategoriji starejši mladinci  in
  • 15. mesto Pika Dukič in Hana Lopatič v kategoriji člani.
V 14. letih delovanja društva smo na evropskih prvenstvih osvajali lepa mesta, najboljša pa ravno v letu, ko smo zaradi epidemije imeli veliko slabše pogoje za delo, saj kar nekaj mesecev nismo mogli trenirati v plesnih dvoranah. Uspehov iz letošnjega evropskega prvenstva smo zato še toliko bolj veseli in na ekipo, ki nas je zastopala, zelo ponosni.
PD Imani
USPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-u