VPIS V ŠOLSKO LETO 2021/2022
Pripravnica, Balet, Hip hop, Jazz, Sodobni ples, Družabni plesi, Poročni ples
RAZPISANE NOVOSTI: Balet od 6. leta starosti naprej, Jazz ples od 7. leta starosti naprej, Hip hop skupina za fante od 7. leta starosti naprej. Vpišite se tukaj.

SEPTEMBER MESEC ODPRTIH VRAT
Opomba: s Plesno pripravnico pričnemo z vajami s 16. 9. 2021.
Zapri

USPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-u

Minuli vikend se je ekipa 6. tekmovalk in trenerke PD Imani vrnila iz Evropskega prvenstva, ki je od 9. – 12. 9. 2021 potekalo na Poljskem.  V disciplini hip hop pari so se tekmovalke pod trenerskim vodstvom Valentine Zajtl v različnih starostnih kategorijah odlično odrezale. V hudi in številčni konkurenci so osvojile naslednja mesta:
  • 8. mesto Ana Binter in Lenja Šimunovič v kategoriji mlajši mladinci,  
  • 15. mesto Neli Bokor in Lana Hribar v kategoriji starejši mladinci  in
  • 15. mesto Pika Dukič in Hana Lopatič v kategoriji člani.
V 14. letih delovanja društva smo na evropskih prvenstvih osvajali lepa mesta, najboljša pa ravno v letu, ko smo zaradi epidemije imeli veliko slabše pogoje za delo, saj kar nekaj mesecev nismo mogli trenirati v plesnih dvoranah. Uspehov iz letošnjega evropskega prvenstva smo zato še toliko bolj veseli in na ekipo, ki nas je zastopala, zelo ponosni.
PD Imani
USPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-uUSPEHI PD IMANI NA EVROPSKEM PRVENSTVU V HIP HOP-u