Vabljeni k vpisu v plesno sezono 2023/24!
Plesna pripravnica izven vrtca (za 3, 4 in 5 let stare)
Plesna pripravnica v Vrtcu Mavrica Brežice, v Vrtcu Najdihojca Dobova, v Vrtcu Ringa Raja Artiče - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Balet (od 6 let)
Sodobni ples (od 6 let)
Hip hop (od 6 let)
Jazz (od 7 let)

Pilates za odrasle
Tečaji družabnih plesov
Poročni plesi
 

Novi programi v Sevnici

Plesna pripravnica v Vrtcu Ciciban Sevnica - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Sodobni ples (od 6 let)
Balet (od 6 let)
Moderni plesi (od 11 let)
Lokacija plesnih vaj: Vrtec Ciciban Sevnica

Urnik je objavljen na tej povezavi.

 

VPIŠI SE
S plesnimi vajami smo pričeli s 4. 9. 2023, razen s plesnimi pripravnicami v vrtcih in s pilatesom za odrasle, ki pričnejo z mesecem oktobrom in tečajniki družabnih plesov, ki pričnejo z novembrom.

Vpis v skupine še vedno poteka.
Zapri

Simona Bortek prejela priznanje Zveze kulturnih društev Brežice

V soboto, 6. februarja,  je na svečani prireditvi ob slovenskem kulturnem prazniku Priznanje ZKD Brežice prejela naša učiteljica Simona Bortek. Na spletni prireditvi, ki je zaradi epidemioloških razmer potekala preko YouTube kanala, je zveza podelila pet priznanj, štiri odlična in tri častna priznanja.

Priznanje prejmejo prejemniki v zahvalo za najmanj petletno redno in odgovorno delo v ljubiteljski kulturni dejavnosti in za kvalitetne dosežke, ki so pomembni za nadaljnji razvoj ljubiteljstva v občini.

Simonino delo je bilo naa svečani prireditvi opisano z naslednjimi besedami:

Simona Bortek se je Plesnemu društvu Imani pridružila leta 2012 kot plesna pedagoginja z nazivom trenerka plesa. V disciplini hip hop je poučevala pionirje, mladince in člane, med njimi tudi tekmovalce, ki so uspešno sodelovali na državnem prvenstvu Plesne zveze Slovenije. Kot članica društva se je tudi sama zelo uspešno predstavila na več tekmovanjih. Ob tem, ko podaja plesno znanje otrokom in mladini, aktivno sodeluje tudi pri razvoju društva. Leta 2015 je pričela izvajati program plesnih pripravnic za otroke Vrtca Najdihojca Dobova in od takrat ta dejavnost tam še vedno živi. Program društva je razširila tudi na področje družabnih plesov z izvedbo tečajev latinsko-ameriških in standardnih plesov, svoj program dela pa popestri tudi z individualnimi urami družabnih plesov za bodoče mladoporočence. 

Simona s svojo pozitivno energijo in z iskanjem novih možnostih ustvarjanja uspešno nadgrajuje dejavnost društva, s tem pa širi kulturo plesa v domačem okolju. Aktivno je vključena v organizacijo pomembnih društvenih dogodkov, pri postavitvi koreografij pa je inovativna, ustvarjalna, strokovna in predana delu.
Simona Bortek prejela priznanje Zveze kulturnih društev Brežice