Vljudno vabljeni na zimsko produkcijo naših najmlajših, ki bo 25. 1. 2023 ob 18:00.
Več info tukaj.

Oglejte si trenutke naše zimske produkcije MO(VE)MENT
Kliknite tukaj.

Vabimo vas na ZAČETNI in NADALJEVALNI tečaj družabnih plesov s pričetkom v mesecu januarju 2023!
Vpis tukaj.
Zapri
Po tednu dni, ko so se vsi vtisi polegli, se še enkrat želimo zahvaliti vsem, ki ste z nami delili to izkušnjo. Tako se zahvaljujemo tudi Posavsem Obzorniku, ki so v objavi zapisali:
Plesno predstavo so soustvarili članice in član srednješolske plesne skupine sodobnega plesa Ka' Bavidas Pelera, ki jo sestavljajo: Iva Arh, Olja Bizjak, Tjaš Groboljšek, Hana Jurman, Pika Klara Murenc, Laura Ostrelič, Ula Oštir, Kaja Pavlovič, Lana Zoja Rožman, Hana Sambunjak, Iva Tomšič, Lana Valentinc in Žana Žniderič. Njihova mentorica in koreografinja je pedagoginja za sodobni ples Sanja Spirić. 
Predstava je zasnovana kot plesna uprizoritev, ki se ukvarja s pridušenimi temami vsakdana oz. se osredotoča na težave v odnosu med družbo in posameznikom, kot so drugačnost, izpostavljenost in izstopanje. V njej je predstavljen ideal enakosti posameznika, ki bi moral vladati družbi. Pomembnost bi morali pripisovati enakim priložnostim in možnostim v življenju, spoštovanju drugačnosti in stremeti k enakopravnosti. Za izvrstno izvedbo sporočilno močne predstave so si mladi plesni ustvarjalci in njihova koreografinja prislužili bučen aplavz občinstva, ki je skoraj povsem napolnilo brežiško dvorano.

Premiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odličnoPremiera plesne predstave JAZ-ONI MI. uspela več kot odlično