Vabljeni k vpisu v plesno sezono 2023/24!
Plesna pripravnica izven vrtca (za 3, 4 in 5 let stare)
Plesna pripravnica v Vrtcu Mavrica Brežice, v Vrtcu Najdihojca Dobova, v Vrtcu Ringa Raja Artiče - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Balet (od 6 let)
Sodobni ples (od 6 let)
Hip hop (od 6 let)
Jazz (od 7 let)

Pilates za odrasle
Tečaji družabnih plesov
Poročni plesi
 

Novi programi v Sevnici

Plesna pripravnica v Vrtcu Ciciban Sevnica - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Sodobni ples (od 6 let)
Balet (od 6 let)
Moderni plesi (od 11 let)
Lokacija plesnih vaj: Vrtec Ciciban Sevnica

Urnik je objavljen na tej povezavi.

 

VPIŠI SE
S plesnimi vajami smo pričeli s 4. 9. 2023, razen s plesnimi pripravnicami v vrtcih in s pilatesom za odrasle, ki pričnejo z mesecem oktobrom in tečajniki družabnih plesov, ki pričnejo z novembrom.

Vpis v skupine še vedno poteka.
Zapri

Pravljični zaključek sezone plesnega leta 2022/23

V soboto, 17. 6. 2023, so v Športni dvorani Brežice ob zaključku šolskega leta plesalci PD Imani zaplesali na svojem največjem letnem dogodku, letni produkciji z naslovom »ZA DEVETIMI GORAMI«. Na plesnih vajah so ustvarjali na temo risank, vse skupaj pa strnili v sobotno prireditev. Na dogodku se je razvrstilo 19. plesnih točk, v katerih so zaplesali najmlajši plesalci stari od 4. leta naprej, osnovnošolski otroci in mladina. V koreografijah Larise Brinovec, Karmen Lavrinšek, Laure Jelen, Sare Levičar, Tjaše Oštir, Nastje Rajkovič, Sanje Spirić in Valentine Zajtl so se predstavili plesalci skupin plesnih pripravnic, sodobnega plesa, jazz baleta, baleta in hip hopa.

S posebnimi Imani priznanji so se poklonili petnajstim plesalcem, ki se v društvu aktivno udejstvujejo in ustvarjajo že 5 in 10 let. Na prireditvi so podelili tudi petnajst jubilejnih značk Mete Vidmar, ki jih podeljuje Javni sklad RS za kulturne dejavnosti. Značke so prejeli plesalci za aktivno delovanje na področju plesa od dopolnjenega 6. leta starosti.  Bronasto značko, za več kot 5 let aktivnega udejstvovanje na področju plesne dejavnosti so prejele plesalke: Sofija Katić,  Gabrijela Komar, Nia Kozole, Zala Kvartuh, Ana Mladkovič Dremelj, Lana Ostrelič, Evelina Pernišek, Flora Sambunjak, Neli Škofca, Naomi Šporar, Karla Strniša in Lana Vugrek. Srebrno značke Mete Vidmar za več kot 10 let pa so prejele plesalke: Olja Bizjak, Lana Zoja Rožman in Žana Žniderič.
Plesalkam je priznanja podelila predsednica sveta JSKD Območne izpostave Brežice Diana Kosar.

Na dogodku se je predsednica društva Ksenija Herakovič vsem nastopajočim zahvalila za trud, pridno delo in energijo ter za sodelovanje na prireditvah. Čestitala je tudi vsem dobitnikom priznanj in tekmovalcem za lepe uspehe na državnih tekmovanjih in evropskem prvenstvu. Tekmovalna sezona je bila v društvo več kot odlična, saj so plesalci sodobnega plesa bili prejemniki dveh ZLATIH PRIZNANJ in enega BRONASTEGA, hip hop tekmovalci pa prejemniki lepih rezultatov na državnem in evropskem prvenstvu.

Omenjeni dogodek je eden izmed dveh zaključnih dogodkov plesalcev društva. Plesne pripravnice, v katerih plešejo predšolski otroci, so namreč plesno sezono zaključile 24. 5. 2023 s svojo produkcijo z naslovom »Poletna mini zABBAva«. Na znane pesmi pop skupine ABBA so najmlajši plesalci iz društva, v koreografijah učiteljic Larise Brinovec in Karmen Lavrinšek, zaplesali na odru Doma kulture Brežice. Prireditev je gostila tudi plesalce starejših plesnih skupin.
Vsem plesalcem in učiteljicam iskrene čestitke ter zaslužene počitnice po uspešnem plesnem letu!

Vir: PD Imani
Foto: Matej Kramžer

Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23Pravljični zaključek sezone Plesnega društva Imani Brežice za plesno leto 2022/23