Open classes z Valentino Zajtl in Anjo Baškovč!
Datum: 13. 4. 2024
Class Valentina: 17:00 - 18:30
Class Anja: 18:45 - 20:15
Lokacija: Dvorana PD Imani (nasproti slaščičarne Urška)
PRIJAVI SE
Več info najdeš tukaj.

Oglejte si kako so na Imanijevi zimski produkciji, poleg naših najmlajših, prvič zaplesali tudi plesalci iz Sevnice. Kliknite tukaj.
Zapri

Na Imanijevi zimski produkciji prvič tudi plesalci iz Sevnice


V nedeljo, 28. 1. 2024, se je v Brežicah odvil tradicionalni dogodek PD Imani: zimska produkcija plesnih pripravnic.

Na prireditvi z naslovom »ZIMA« so se s prvim nastopom v tem šolskem letu občinstvu predstavili 3, 4 in 5 let stari otroci iz Plesne pripravnice izven vrtca ter 4 in 5 let stari otroci iz Plesnih pripravnic Vrtca Ringa Raja Artiče, Vrtca Mavrica Brežice, Vrtca Najdihojca Dobova in Vrtca Ciciban Sevnica.
Pred polno dvorano Doma kulture Brežice so otroci zaplesali pod koreografskim vodstvom učiteljic: Sare Levičar, Larise Brinovec, Karmen Lavrinšek in Žane Žniderič ter asistentke Lije Čurič.

Prvič so se na odru predstavili tudi plesalci iz oddelka v Sevnici, ki je z delovanjem pričel v lanskem septembru. V oddelku delujeta dve plesni skupini: Plesna pripravnica v Vrtcu Ciciban Sevnica in Balet otroci. Plesalci obeh skupin so zaplesali pod koreografskim vodstvom učiteljice Žane Žniderič iz Sevnice.

V »zimski« scenski postavitvi Tadeje Senica so se na dogodku predstavile tudi gostujoče skupine iz društva: Balet otroci 2, Sodobni ples mladinci Vateja Mavada in Hip hop mladinci, pod koreografskim vodstvom Sare Levičar, Sanje Spirić in Nastje Rajkovič.

Predsednica društva Ksenija Herakovič se je zahvalila številnim prostovoljkam, ki so v zaodrju poskrbele za dobro počutje otrok in za organizacijo dogodka, vsem nastopajočim in učiteljicam pa je za zelo domiselne in krasne plesne točke čestitala ter plesalcem zaželela še veliko uspešnih plesnih korakov.

Vir: PD Imani
Foto: Matej Kramžer


Zaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajšiZaplesali so tudi naši najmlajši