Zimska produkcija Levji kralj

V soboto, 14. 12. so nas plesalci popeljali skozi vsem dobro poznano zgodbo Levjega kralja. V športni dvorani Gimnazije Brežice so pred šesto obiskovalci pričarali pravo pravljično vzdušje.

S pomočjo posnetega pripovedovanja pravljice je 190 plesalcev iz skupin Sodobni ples 1, Sodobni ples 2, Sodobni ples 3+4, Sodobni ples 6+7 Balet, Ka’ Bavidas Pelera mlajši, Ka’ Bavidas Pelera, Ka’pa fanti, Hip hop pionirji začetna in nadaljevalna, Hip hop mladinci začetna in nadaljevalna, Hip hop formacija pionirji, Hip hop formacija mladinci ter Alter Ego, prikazalo pomembne odlomke zgodbe Levjega kralja.
V vlogi koreografinj so se na letošnji zimski produkciji predstavile Anja Baškovč, Rosana Horvat, Sara Levičar, Tjaša Oštir, Sanja Spirić, Valentina Zajtl in Tjaša Žveglič.

Plesalci društva so že od septembra v polnem pogonu in pripravah na novo tekmovalno sezono. Decembrska produkcija pa je letos ponovno osupnila gledalce s koreografskimi izdelki, v katere je bilo vloženo občutno veliko kreativnosti. Po zasluženih počitnicah in praznikih, plesalce ter koreografinje v novem letu čakajo novi izzivi in projekti, ki bodo tako v domače kot tudi mednarodne dvorane zagotovo privabili veliko množico.

Več o projektih, ki jih planiramo, pa bomo razkrili po novem letu.
Lokacije vaj

Plesno društvo Imani
Opekarska ulica 10
8250 Brežice
+386 70 925 813
imani.pd@gmail.com

Plesno društvo Imani
Opekarska ulica 10
8250 Brežice
Slovenija