VPIS V NOVO PLESNO SEZONO 2019/2020

Spoštovani!

Lepo vabljeni k vpisu v novo plesno sezono 2019/2020!

Vpisni list najdete na naši spletni strani v zavihku "Vpisni listi - obrazci" (v zeleni vrsti zgoraj). Izpolnjenega nam pošljete po elektronski pošti na imani.pd@gmail.com ali po pošti na naslov: Plesno društvo Imani, Opekarska ulica 10, 8250 Brežice. 

Objavljeno imamo dva obrazca (vpisnia lista), ki sta po vsebini ista, izpolnita pa se na dva načina.
Prvi obrazec izpolnite lastnoročno. Potrebno ga je zaključiti z lastnoročnim podpisom. 
Drugi obrazec izpolnite s programom Adobe Acrobat 9 Pro, potrebno ga je zaključiti z elektronskim podpisom (digitalnim potrdilom) ali lastnoročnim podpisom.

Če ste se že odločili, da boste svojega otroka ali seba vpisali, vas prosimo, da nam vpisni list čimprej pošljete, saj bomo tako lažje sestavili urnik in organizirali vse potrebno za uspešno delo.

Vpis bo potekal do zapolnitve prostih mest v plesnih skupinah.

S plesnimi vajami bomo pričeli v ponedeljek, 2. 9. 2019, razen s plesnimi pripravnicami (4 in 5 let stari otroci) in skupinami za odrasle (sodobni ples, hip hop, kubanska salsa), ki z vajami pričnejo s 1. 10. 2019 ter tečajniki družabnih plesov, ki pričnejo s 4. 11. 2019.

Urnik plesnih vaj bo na spletni strani objavljen v zadnjem tednu avgusta. Plesalcem, ki obiskujejo glasbeno šolo predlagamo, da se z učiteljem v glasbeni šoli za termin pouka inštrumenta dogovorite po našem objavljenem urniku.

Z rednimi programi bomo nadaljevali, prav tako z zelo dobro obiskanimi tečaji DRUŽABNIH PLESOV ZA ODRASLE. 

Več o razpisanih programih za otroke (od 4. leta starosti dalje), mladino in odrasle najdete na spletni strani (plesne tehnike, cenik, ...).

V sezoni 2019/2020 bodo z nami ostali učitelji: Anja Baškovč, Rosana Horvat, Špela Krznarič, Sara Levičar, Hedvika Lopatič,Tjaša Oštir, Sanja Spirić, Valentina Zajtl in Tjaša Žveglič. 

Več informacij o delovanju društva najdete na naši spletni strani, za vsa morebitna vprašanja pa smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.

 

Lep plesni pozdrav!                                                                                                              

                                                                                                                                                        Upravni odbor Plesnega društva Imani

Brežice, junij 2019


Lokacije vaj

Plesno društvo Imani
Opekarska ulica 10
8250 Brežice
+386 70 925 813
imani.pd@gmail.com

Plesno društvo Imani
Opekarska ulica 10
8250 Brežice
Slovenija