Vabimo vas k vpisu v plesno sezono 2022/23!
Vpišete se tukaj!
Vpis poteka do zapolnitve prostih mest v skupinah.

Izvajamo programe za otroke, mladino in odrasle:
Plesna pripravnica, balet, sodobni ples, jazz, hip hop, tečaji družabnih plesov za odrasle in poročni plesi! 

Novost v letu 2022/23: pilates!
Razpisana nova skupina Pilates 2!

September mesec odprtih vrat za nove člane!
Več info tukaj!
Zapri

Laura Jelen

Laura Jelen je stara  20 let in prihaja iz okolice Celja. Po končani osnovni šoli je izobraževanje nadaljevala na Splošni gimnaziji Celje – center, sedaj pa šolanje nadaljuje na Pedagoški fakulteti-smer specialna in rehabilitacijska pedagogika v Ljubljani.  

Svojo plesno pot je začela leta 2012, v plesni šoli Plesni val v Celju pod vodstvom Mihe Pozniča, plesno znanje pa je na začetku plesne poti nabirala tudi pri Tatjani Gajanović in Tjaši Leban. Udeleževala se je različnih tekmovanj, predvsem v organizaciji Plesne zveze Slovenije, kjer je tekmovala v vseh kategorijah hip hip hop-a, torej solo, duo, male skupine in formacije. Zraven rednih treningov se je ves čas izobraževala in hodila na različne class-e po celotni Sloveniji ( Željko Božić, Jaka Nardin, Nika Kljun, Žiga Mlakar itd..). Saj je mnenja, da več znaš, več veljaš. Kmalu je ugotovila, da je ples njen smisel v življenju, zato je začela tudi sama sestavljati koreografije in tako je v plesni šoli Plesni val, pod okriljem skupine Force, prvič imela tudi svoj class, kjer je učila svojo prvo hip hop koreografijo. Od takrat je učila že veliko class-ev v Celju in v Ljubljani. Letos je svoje znanje še razširila na področju hip hop freestyl-a, pod vodstvom Nejca Osovnikarja. Skozi svojo plesno pot je svoje znanje in plesno energijo veliko vlagala v tekmovalne treninge, treninge za nastope, snemanja ter različne plesne predstave (Nataraj se predstavi, Avantgarde). Z vlogo rednega trenerstva se je spoznala z nadomeščanjem glavnih trenerjev v Plesnem valu in tudi v plesni šoli Superstar, kjer otroke in mladino poučuje hip hop.
 
Trenutno je glavna koreografinja za pevko Mio Vućkovič, ki je nastopala na Emi Freš, saj je odgovorna za sestavljanje celotne plesne koreografije pevke in vseh plesalk. S plesalkami so nastopale, kot predskupina slavnih pevcev in pevk, kot so Senidah, Devito, Voyage in drugih različnih balkanskih trap izvajalcih.

Je tudi članica plesne formacije Force, ki se uspešno predstavlja na festivalih po Sloveniji in izven njenih meja, saj so se na vseh festivalih do sedaj, uvrstili na Gala večer. Tudi v letu 2022 so na Festivalu Master dance Lukec Open dosegli prvo mesto, prav tako tudi na festivalu Libero Dance Open, uvrščeni pa so tudi na Dancestar galo, ki vsako leto poteka konec maja v Poreču.
 
Svoje znanje želi še naprej deliti z mladimi plesalci, ki bodo željni novih plesnih korakov, nove plesne energije in užitka ob spoznavanju različnih stilov hip hop-a.
 

strokovne in uspešne
Učiteljice


Jerneja Rožman

Jerneja Rožman

Hip hop
Jerneja Rožman je po poklicu diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, zato svoje znanje in izkušnje z otroki uspešno prenaša na mlajše plesalce v Plesnem društvu Imani.
Podrobno
Sara Levičar

Sara Levičar

Balet
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples, tradicionalni pilates
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Gloria Gračnar

Gloria Gračnar

Jazz
Že 17 let trenira ples v plesni šoli Plesni val Celje (sedaj plesna šola Force); vse od moderna/jazza, show-dance, standardnih in latinsko ameriških plesov ter hip hopa.
Podrobno
Laura Jelen

Laura Jelen

Hip hop
Svojo plesno je začela leta 2012, v plesni šoli Plesni val v Celju pod vodstvom Mihe Pozniča, plesno znanje pa je na začetku plesne poti nabirala tudi pri Tatjani Gajanović in Tjaši Leban.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Sodobni ples
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno