Letna produkcija ZA DEVETIMI GORAMI. Sobota 17. 6. 2023 ob 18:00 uri.
Več izvedite tukaj.

Zasedli prvo mesto na festivalu International Dance Open v Zagrebu!
Več preberite tukaj.


 
Zapri

Larisa Brinovec

Moje ime je Larisa Brinovec in trenutno zaključujem študij Predšolske vzgoje na Pedagoški fakulteti v Kopru, srednjo šolo pa sem opravila na Gimnaziji Celje Center, smer Predšolska vzgoja. S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop. Skozi leta sem svojo plesno pot nadgrajevala pri različnih trenerjih (Katja Terglav, Jerneja Rožman, Simona Bortek) , medtem ko je moja plesna tehnika ostajala na hip hopu. Nekaj let kasneje, sem se s v disciplini Hip hop mala skupina, pod trenerskim vodstvom Katje Terglav, preizkusila na tekmovanjih PZS. Leta 2013 sem imela možnost sodelovati v plesni skupini Alter Ego, ki je pod vodstvom koreografinje Jerneje Rožman uprizorila samostojno hip hop plesno predstavo z naslovom »Svet praznih obljub«.

V času srednje šole sem sodelovala v plesnih nastopih za predšolske otroke, ki so potekali pod okriljem šole. Prav tako sem s plesnimi nastopi nadaljevala na fakulteti, kjer smo za predšolske otroke izvedli veliko plesnih dogodkov in jih s tem spodbujali k gibanju ter plesnemu izražanju. Na fakulteti je bil moj izbirni predmet ples, pri katerem pa sem pridobila veliko izkušenj o gibalno-plesnem izvajanju s predšolskimi otroki.
 

strokovne in uspešne
Učiteljice


Sara Levičar

Sara Levičar

Balet
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples, tradicionalni pilates
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop, jazz
Nastja Rajkovič je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Laura Jelen

Laura Jelen

Hip hop
Svojo plesno je začela leta 2012, v plesni šoli Plesni val v Celju pod vodstvom Mihe Pozniča, plesno znanje pa je na začetku plesne poti nabirala tudi pri Tatjani Gajanović in Tjaši Leban.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Sodobni ples
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno