Vabljeni k vpisu v plesno sezono 2023/24!
Plesna pripravnica izven vrtca (za 3, 4 in 5 let stare)
Plesna pripravnica v Vrtcu Mavrica Brežice, v Vrtcu Najdihojca Dobova, v Vrtcu Ringa Raja Artiče - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Balet (od 6 let)
Sodobni ples (od 6 let)
Hip hop (od 6 let)
Jazz (od 7 let)

Pilates za odrasle
Tečaji družabnih plesov
Poročni plesi
 

Novi programi v Sevnici

Plesna pripravnica v Vrtcu Ciciban Sevnica - dodatna dejavnost v vrtcu (za 4 in 5 let stare)
Sodobni ples (od 6 let)
Balet (od 6 let)
Moderni plesi (od 11 let)
Lokacija plesnih vaj: Vrtec Ciciban Sevnica

Urnik je objavljen na tej povezavi.

 

VPIŠI SE
S plesnimi vajami smo pričeli s 4. 9. 2023, razen s plesnimi pripravnicami v vrtcih in s pilatesom za odrasle, ki pričnejo z mesecem oktobrom in tečajniki družabnih plesov, ki pričnejo z novembrom.

Vpis v skupine še vedno poteka.
Zapri

Katja Kolarič

Katja je svojo plesno pot začela s modernimi - “art” zvrstmi plesa kot so jazz, show dance in disco dance. Obiskovala je tudi nižjo baletno šolo, ki jo je zaključila leta 2008. Z vsakodnevnimi treningi je v plesu kmalu prešla na višjo raven, saj se je udeleževala tekmovanj na državni, evropski in svetovni ravni ter prejela titulo državne prvakinje v disco dance-u v več kategorijah, dosegala pa je odlične rezultate tudi v kategoriji show dance.

Po končani osnovni šoli se je vpisala na Konservatorij za glasbo in balet v Mariboru, kjer se je tehnično izpopolnila ter leta 2012 maturirala iz baleta. Med šolanjem se je udeleževala baletnih tekmovanj in sodelovala z Narodnim gledališčem Maribor.
Po zaključenem šolanju na Konservatoriju je leta 2012 pričela poučevati balet in moderne plese v glasbenih ter plesnih šolah. Svoje znanje je predajala otrokom vseh starosti. Študij je nadaljevala na Akademiji za ples v Ljubljani (2016-2019), kjer je nadgradila svoje znanje o sodobnem plesu in pedagogiki.

Med študijem je tesno sodelovala z najpomembnejšimi Slovenskimi plesalci in koreografi na področju sodobnega plesa, ter se aktivno udeleževala različnih izobraževanj v Sloveniji in tujini.

Januarja 2020 je v koprudukciji Španskih borcev premierno predstavila svoj solo projekt z naslovom “Bili smo…bomo”, ki ga je ustvarila skupaj s partnerjem in glasbenikom Andrejem Supančičem.
Kot plesalka je sodelovala pri številnih predstavah in performansih s področja sodobnih plesnih umetnosti. Od leta 2020 je bila članica plesne kompanije En Knap Group.

Zraven plesa se Katja aktivno zanima za slikanje in risanje in dokončuje magisterij na privatni likovni akademiji v Ljubljani.

V Plesnem društvu Imani bo svoje plesno znanje predajala tako mlajšim kot starejšim generacijam plesalcev, ki se bodo želeli spoznati s svetom sodobnega plesa, jazza in baleta.

strokovne in uspešne
Učiteljice
Sara Levičar

Sara Levičar

Balet
Sara je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona je leta 2011 na Fakulteti za šport pridobila naziv profesor športne vzgoje in trener plesa.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples in tradicionalni pilates
Sanja univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Nastja Rajkovič

Nastja Rajkovič

Hip hop in jazz
Nastja je plesalka in koreografinja, ki je svojo plesno pot pričela leta 2011 v Plesnem studio Novo mesto.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
Larisa se je plesom pričela ukvarjati leta 2009, ko je s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Katja Kolarič

Katja Kolarič

Plesne pripravnice, balet, sodobni ples, moderni plesi in jazz
Katja je plesalka in koreografinja. Zaključila je nižjo baletno šolo, Konservatorij za glasbo in balet Maribor in Akademijo za ples Ljubljana, smer sodobni ples.
Podrobno
Hana Lopatič

Hana Lopatič

Hip hop
Hana se s plesom ukvarja že od vrtčevskih dni. S šestim letom se je pridružila Plesnemu društvu Imani in pričela plesati hip hop.
Podrobno
Pika Dukič

Pika Dukič

Hip hop
Pika je mlada plesalka in koreografinja, ki se je s plesom prvič srečala v osnovni šoli. Leta 2016 se je včlanila v Plesno društvo Imani, kjer je kmalu ugotovila, da se želi s plesom resneje ukvarjati.
Podrobno
Žana Žniderič

Žana Žniderič

Plesne pripravnice
Žana je na Glasbeni šoli Krško zaključila višjo stopnjo za sodobni ples (2013-2019), nakar se je leta 2019 priključila Plesnemu društvu Imani.
Podrobno
Anja Zupančič

Anja Zupančič

Historični plesi 16., 17. in 18. stoletja
Anja je plesalka, ki je svojo plesno pot začela v OŠ Brežice s plesno-navijaško skupino. Leta 2004 se je priključila Plesni skupini Celestina.
Podrobno