Vljudno vabljeni na zimsko produkcijo naših najmlajših, ki bo 25. 1. 2023 ob 18:00.
Več info tukaj.

Oglejte si trenutke naše zimske produkcije MO(VE)MENT
Kliknite tukaj.

Vabimo vas na ZAČETNI in NADALJEVALNI tečaj družabnih plesov s pričetkom v mesecu januarju 2023!
Vpis tukaj.
Zapri

Gloria Gračnar

Gloria je stara 21 let, ima zaključeno izobraževnje za modno oblikovalko na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo Ljubljana. Je zelo vztrajna in strastna pri vsem, česar se loti, saj vedno naredi tako, da je v prvi vrsti sama ponosna na to. Njene lastnosti so tudi:  organiziranost, kreativnost in natančnost.

Že 17 let trenira ples v plesni šoli Plesni val Celje (sedaj plesna šola Force); vse od moderna/jazza, show-dance, standardnih in latinsko ameriških plesov ter hip hopa. Kot osnovnošolka je svoje plesno znanje pridobila od trenerja Boštjana Pavčka, s katerim so ustvarjali koreografije za discipline solo, duo in male skupine v naslednjih plesnih zvrsteh: jazz, show dance ter disco dance. Udeležili so se vseh tekem na slovenskih tleh in nekaj tudi na tujih (Italija, Poljska..). Kasneje se je odločila za spremembo in se nadgradila v znanju moderna pri mentorici Andreji Šraj. Učila in vodila jih je skozi zapletene tehnike, gibe in kombinacije, kako zaupati plesnemu partnerju ter iz kje črpati inspiracijo. Nastale so ekstravagantne predstave, ki so jih predstavili na odrih kulturnih domov ter festivalov Vizije in Živa. Vzporedno je znanje črpala od trenerke Tatjane Gajanović, ki jih je učila o vztrajnosti, prezenci na odru, tehnikah dovršenosti in natančnosti. Pod njenim mentorstvom so se udeležili street & hip hop plesnih tekmovanj, nato je hip hop treninge prevzel Miha Poznič.  V srednji šoli je bila soustvarjalka, koreografinja in plesalka v dveh enournih predstavah gibalnega teatra Pozitiv. Predstave so javnosti predstavili v Cankarjevem domu, na različnih kulturnih tekmovanjih, festivalu Transgeneracije in #Biti, v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter Romuniji.

Že 6. leto zapored je plesalka v formaciji FORCE  pod vodstvom trenerja Mihe Pozniča, ki od njih pričakuje predvsem skromnost, spoštovanje in pripadnost.

Priplesalli so si že ogromno zmag in dosežkov, za katere je bilo potrebno vložiti veliko truda in energije. Pred štirimi leti je v plesni šoli Urška Vrhnika tudi sama začela voditi različne plesne skupine vseh starosti. Uči modern/jazz in hip hop. Letos se je pridružila njihovemu team-u Force trenerjev pri učenju predšolskih otrok, osnovnošolcev in  mladincev.

Udeležuje se različnih plesnih classov koreografov: Urše Rupnik, Tjaše Žibert, Smolnikar Lane, M&N dance company, Bam Martina, Scott Forsytha, Urbana Tratnikarja in drugih ter plesnih kampov; Transform dance camp, Vibra festival modernega plesa LJ.

Za svojo dušo kreira projekte, ki združujejo modo in ples: priskrbi ali oblikuje in sešije kostume in sestavi koreografije. Ves čas pa ostaja ustvarjalna in skozi različne projekte spremlja svoj napredek.

V največje veselje ji je predajanje svojega znanja na mlajše, jih opazovati, kako se spoprimejo s koreografijami in kako uživajo v plesu.
 

strokovne in uspešne
Učiteljice


Sara Levičar

Sara Levičar

Balet
Sara Levičar je plesalka in koreografinja. Končala je nižjo baletno šolo ter prva dva letnika Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani.
Podrobno
Simona Bortek

Simona Bortek

Tečaji družabnih plesov in poročni plesi
Simona Bortek je začela plesati pri 9-ih letih v Plesni šoli Kazina. Najprej se je seznanila z mešanimi plesi (ples v paru, otroški plesi, jazz ...), kmalu pa bolj intenzivno začela s hip hop-om.
Podrobno
Tjaša Oštir

Tjaša Oštir

Hip hop
Tjaša Oštir je plesalka in koreografinja. Svoje osnovnošolsko šolanje je najprej popestrila s popoldanskim plesnim krožkom salse, leta 2010 pa se je včlanila v Plesno društvo Imani.
Podrobno
Valentina Zajtl

Valentina Zajtl

Hip hop
Valentina Zajtl, je po končani osnovni šoli svoje izobraževanje nadaljevala na ekonomski gimnaziji v Celju. Plesati je začela leta 2011 v plesni šoli Plesni val Celje, najprej kot plesalka in tekmovalka, v zadnjih letih pa je delovala tudi kot trenerka.
Podrobno
Sanja Spirić

Sanja Spirić

Sodobni ples, tradicionalni pilates
Sanja Spirić univ. educ. bacc. art. je plesalka, koreografinja in pedagoginja za sodobni ples.
Podrobno
Hedvika Lopatič

Hedvika Lopatič

Historični plesi
Hedvika Lopatič je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani in je profesorica športne vzgoje, zaposlena na OŠ Brežice.
Podrobno
Larisa Brinovec

Larisa Brinovec

Plesne pripravnice
S plesom sem se pričela ukvarjati leta 2009, ko sem s vpisom v Plesno društvo Imani pričela trenirati hip hop.
Podrobno
Gloria Gračnar

Gloria Gračnar

Jazz
Že 17 let trenira ples v plesni šoli Plesni val Celje (sedaj plesna šola Force); vse od moderna/jazza, show-dance, standardnih in latinsko ameriških plesov ter hip hopa.
Podrobno
Laura Jelen

Laura Jelen

Hip hop
Svojo plesno je začela leta 2012, v plesni šoli Plesni val v Celju pod vodstvom Mihe Pozniča, plesno znanje pa je na začetku plesne poti nabirala tudi pri Tatjani Gajanović in Tjaši Leban.
Podrobno
Karmen Lavrinšek

Karmen Lavrinšek

Sodobni ples
Karmen ples spremlja vse od majhnih nog in jo neprestano drži na svojih poteh. Pravi, da brez plesa ni življenja in da brez plesa njeno telo preprosto ne funkcionira pravilno.
Podrobno