Plesno gledališka predstava "Lahko noč, sladke sanje"

V aprilu, 20.4.2017, so plesalke plesne skupine sodobnega plesa Sodobni ples 2a pred polno dvorano obiskovalcev v MC-ju, izvedle prvo plesno predstavo v počastitev 10. jubileja našega društva.

Po lanskoletni plesni predstavi »Začarana pravljica« so letošnje šolsko leto plesalke pripravile plesno gledališko predstavo. 
Plesna stvaritev, plesalk starih od 8 do 11 let, je govorila o večerni zabavi v pižamah na kateri se je zgodilo vrsto zabavnih reči. Izvedeli smo kaj vse sta počeli Melani in Inja na morju, v koga je zaljubljena Leona, kaj krade spanec Lani in koga tlači nočna mora ter še in še. 
Predstava se ukvarja z aktualnimi tematikami pred najstniškega obdobja, ki so jih na zabaven način plesalke Zarja Bončina, Alenka Brajdič, Lija Čurič, Inja Dea Golob, Hana Jurman, Mia Jurman, Lana Krošelj, Lana Kurajić, Lea Lipar, Sofija Mavrova, Anja Pečar, Melani Povh, Kaja Plevanič, Mateja Slakonja, Vita Smrekar, Leona Šobot, Pija Štos, Gloria Zofič in Lana Weber, skupaj s svojo mentorico Saro Levičar vkomponirale v svoje koreografije. Občinstvo je bilo navdušeno in je plesalke že med predstavo večkrat nagradilo z aplavzom. Vsem ustvarjalkam in njihovi mentorici čestitamo za uspešno predstavo v upanju, da se bodo v kratkem s svojo predstavo občinstvu ponovno predstavile.

Vir: PD Imani
Lokacije vaj

Plesno društvo Imani
Opekarska ulica 10
8250 Brežice
+386 70 925 813
imani.pd@gmail.com

Plesno društvo Imani
Opekarska ulica 10
8250 Brežice
Slovenija