Ponudba priljubljenih Imani puloverjev in majic. Naročila sprejemamo do 8. 3 .2024!
Več informacij o ponudbi najdete tukaj.
Za naročilo je potrebno izpolniti spodnji obrazec:
TSHIRT otroška: NAROČI TUKAJ
TSHIRT odrasla: NAROČI TUKAJ
HOODIE otroški: NAROČI TUKAJ
HOODIE odrasel: NAROČI TUKAJ


Oglejte si kako so na Imanijevi zimski produkciji, poleg naših najmlajših, prvič zaplesali tudi plesalci iz Sevnice.
Zapri

Hip hop

Za otroke in mladino od 6. leta starosti naprej

Pri pouku Hip hopa učenci spoznavajo to zanimivo in vedno bolj popularno hip hop kulturo, ki se je zasidrala v plesnih vodah. Na vajah bodo začetniki spoznali osnove hip hop-a, korake in osnovne ritme pesmi. Učence spodbujamo, da tudi sami dajo pobude in izrazijo želje glede točke in jih s tem vključimo v oblikovanje njihove točke. V nadaljevalnih skupinah poglabljamo  znanje in se dotikamo različnih stilov hip hopa kot so: old school, new school, popping, locking.

Aktivnosti sekcije Hip hop
Člani sekcije so otroci od 6. leta starosti, mladina in odrasli. Praviloma v sekciji vsako leto deluje 11 plesnih skupin od tega 6 rednih in 5 tekmovalnih skupin (število skupin je odvisno od števila vpisanih članov, pri tekmovalcih pa od poteka in rezultatov avdicije).

V vsakem šolskem letu je sekcija soorganizator Letne in Zimske plesne produkcije na katerih se plesalci s svojimi točkami predstavijo pred občinstvom (svojim staršem, prijateljem in ostalim). Plesalci nastopajo na raznih prireditvah (kulturnih, športnih, …), vsako leto pa zaplešejo tudi na festivalih plesa (Požega, Zadar, Samobor, Karlovac).
Tekmovalci sekcije se udeležujejo tekem, ki potekajo v okviru Plesne zveze Slovenije (v nadaljevanju PZS). Skozi leto tekmujejo na petih pokalnih – kvalifikacijskih turnirjih, na zaključku šolskega leta pa se udeležijo skupnih državnih prvenstev PZS. Skupine mlajših hip hop plesalcev se udeležijo tudi območne revije plesnih skupin V plesnem vrtincu, ki poteka v organizaciji JSKD OI Brežice.

Sekcija že tradicionalno organizira izobraževanje z naslovom Plesna sobota z open class-i, ki je namenjeno našim plesalcem in plesalcem iz drugih društev. V septembru organizira tudi Dneve odprtih vrat, s katerimi omogoča eventualnim novim članom ogled in sodelovanje na rednih plesnih vajah. 

Sekcija je zelo uspešna na državnih, evropskih in svetovnih tekmovanjih. Med rezultati iz tekmovanj izpostavljamo 5. mesto na državnem prvenstvu PZS in 11. mesto na Svetovnem prvenstvu v Street Dance Show-u. Oba dosežena rezultata sta iz leta 2018.
V letu 2021 izpostavljamo rezultate državnega prvenstva in sicer 3. mesto Ana Binter in Lenja Šimunovič (HH duo mladinci 1) ter 7. mesto tako za mladinsko in člansko formacijo. Na Evropskem prvenstvu  sta si Ana in Lenja priplesali 8. mesto. Nanj sta se uvrstila tudi naslednja dva para: Neli Bokor in Lana Hribar (HH duo starejši mladinci) ter Pika Dukič in Hana Lopatič (HH duo člani), oba pa sta si priplesala 15. mesto.
Na državnem prvenstvu 2022 izpostavljamo 6. mesto članske male skupine in 7. mesto HH otroškega para Julije Pavlič in Larise Putrih Šetinc. Tudi to leto smo se uvrstili na Evropsko prvenstvo pod zasedbo otroškega in članskega para Hane in Pike.

Pričetek plesnih vaj: mesec september.
Zaključek vaj: konec junija (po šolskem koledarju).

Hip hop za odrasle

Odrasli prav tako spoznavajo in nadgrajujejo svoje znanje hip hopa. Vaje so sestavljene iz ogrevanja, vaj za moč, spoznavanja osnovnih korakov hip hopa in sestavljanja in plesanja koreografije. Hip hop je odlična rekreacija ob ritmih glasbe, ki vam omogoča da se sprostite in si vzamete čas zase.

Začetek plesnih vaj: mesec oktober.
Zaključek vaj: konec maja