Vabljeni k vpisu v novo plesno sezono 2020/2021!
Vpis v sezono 2020/21 še poteka v mesecu septembru oziroma do zapolnitve prostih mest v skupinah!
Zapri

Donacija dohodnine

Spoštovani,

vsak davčni zavezanec ima pravico, da do 0,5 % od dohodnine, po svoji volji nameni oz. donira organizacijam, ki delujejo v javnem interesu, med katerimi je tudi naše Plesno društvo Imani s statusom v javnem interesu na področju kulture.

Vse, ki doslej zgoraj navedene pravice še niste uporabili vabimo, da to naredite v dobro Plesnega društva Imani,  tako, da izpolnite obrazec, ki ga najdete na tej povezavi  in v prilogi spodaj ter ga pošljete ali osebno oddate najbližji izpostavi Finančne uprave RS (lahko tudi preko aplikacije e davkov, če imate kvalificirano digitalno potrdilo).

Če ste v preteklosti svoj delež dohodnine že namenili za navedene namene, lahko z izpolnitvijo in oddajo priloženega obrazca svojo odločitev spremenite.

Kaj vpisati v obrazec:
Ime oziroma naziv upravičenca: Plesno društvo Imani, Opekarska ulica 10, Brežice
Davčna številka upravičenca: 46401121
Odstotek: vpišite višino odstotka (največ 0,5%), ki ga boste namenili našemu društvu.

Obrazec lahko oddate tudi med letom oz. namenite - donirate sredstva z ugovorom na informativni izračun dohodnine za leto 2016 (ugovor najdete na tej povezavi)  

Najvišji možni delež 0,5 % lahko namenite samo Plesnemu društvu Imani, lahko pa ga razdelite med več organizacij, katerih naziv in naslov ter davčno številko vpišete v tabelo v priloženem obrazcu, seštevek vseh vpisanih deležev pa ne sme presegati 0,5 %, saj bi bila v tem primeru vaša zahteva neveljavne.

Z vašo odločitvijo za donacijo dela dohodnine našemu društvu boste pomagali pri razvoju društva in izpeljavi projektov.

V naprej se vam zahvaljujemo za finančno podporo!